Mine mest leste innlegg i 2016

5 kommentarer
Blogging
Carina Behrens, carinabehrens.com

Det er alltid interessant å gå tilbake i historikken og se hvilke saker som har engasjert dere mest. Mest for underholdningens skyld, men også for å bli litt bedre kjent med dere, se hva dere egentlig synes er interessant å lese om. Samtidig tror jeg ikke alle disse innleggene representerer de av dere som er her inne jevnlig, så jeg skal nok ikke gi meg hen å snakke om bare feminisme fremover, men litt moro er det jo å se læll.

Åh, kan dere ikke dele med meg hvilket innlegg på deres blogg som ble mest lest??? Det vil jeg gjerne lese! Her er i hvert fall mine, rangert fra den femte mest leste til den aller mest leste:

5. Kjæresten min

I april svarte jeg på en liste som handlet om kjæresten min, Eirik. Det engasjerte overraskende mye, men egentlig ikke så rart, da jeg på et vis sjeldent deler så mye om hva som foregår sånn privat (til tross for personlig jeg er noen ganger).

4. Feit, feitere, feitest

I april måtte jeg skrive et motsvar til en av Norges største fitnessbloggere, Anette Marie, da hun hadde skrevet på sin blogg at hun hadde «blitt feit igjen». Problemet mitt med innlegget hennes var ikke at hun var misfornøyd med kroppen sin (det kan vi alle være). Problemet var at hun brukte ord som tjukk og feit om en kropp som var helt normalvektig. Det er fint å se at store bloggere endelig begynner å forstå makten de har.

Mine mest leste innlegg - Carina Behrens, carinabehrens.com

3. Om valget å flytte til Stockholm / 2. Jeg flytter tilbake (video)

Hele prosessen med å flytte til Stockholm var ganske interessant, og det syntes visst dere også. Spesielt om valget jeg tok om å flytte dit – og valget jeg tok om å flytte tilbake til Oslo igjen. Selv om jeg har delt flere innlegg om det å flytte, så var det selve valgene som var mest fascinerende for de fleste. Og det kan jeg jo egentlig forstå.

1. Hvorfor antifeminister ikke liker meg

I oktober skrev jeg innlegget med denne spesielle tittelen, basert på en annen person som skrev et innlegg på Facebook som het «Hvorfor feminister ikke liker meg». Hun listet opp en haug med punkter som var så tåpelige at jeg ble nødt til å skrive et motsvar. Jeg er så himla lei av å bli dømt opp og ned og bortover av mennesker som aldri engang har hatt en samtale med meg. Mennesker som tror at alt vi feminister gjør hele dagen er å sitte hjemme og hate menn og deres rettigheter. Det er jo ikke poenget. Vi vil jo bare at alle kjønn skal ha de samme rettighetene?!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.