Kjæresten min - Eirik Wahl og Carina Behrens - carinabehrens.com

Kjæresten min

I dag fikk jeg blomster levert på jobb. Jeg vet ikke hva slags blomster det er, jeg er ikke noe god på sånt, men jeg visste hvem de var fra, selv om jeg ble ganske overrasket likevel. I dag har nemlig jeg og kjæresten min, Eirik, toårsdag. Tenk det… Ganske flott å tenke på at noen har holdt ut på meg så lenge!

Tenkte jeg kunne feire med å svare på liste jeg fant for en stund tilbake på bloggen til Elsa.

Hvor lenge har dere vært sammen?

Vi har vært sammen i to år i dag! Ingen har holdt ut med meg så lenge før…

Hvordan møttes dere?

Eirik Wahl - Carina Behrens, carinabehrens.comVi møttes vel første gang da vi begge gikk i 0-klasse på Nesodden barneskole. Vi gikk dog aldri i samme klasse og var aldri venner. Jeg husker en gang på ungdomsklubben, han ba meg opp til roligdans. Jeg var helt sikker på at han eller pøbelkompisene skulle tulle med meg (jeg var tross alt den rare, kleine jenta som alltid sa så mye rart eller ingenting i det hele tatt), men det gjorde de ikke. Eirik husker det ikke (han var en «casanova»), men jeg gikk hjem den kvelden med sommerfugler i magen. Deretter hadde vi vel svært lite kontakt på mange år, frem til en felles venninne dro meg med på fest hos Eirik og kompisene hans for litt over to år siden. Da var det gjort, selv om han ikke turte å snakke med meg da jeg kom…

Hvem var mest på?

Det viste seg at Eirik hadde hatt en crush på meg en liten stund før den festen, og da jeg kom var han så nervøs at han ikke turte å si hei til meg, selv om vi egentlig var gamle bekjente. Likevel endte kvelden i et kyss og en invitasjon til å komme tilbake på fest helgen etter. Men, tror du ikke at han ikke turte å si hei da heller?! Hadde det ikke vært for at jeg tok saken i egne hender hadde vi aldri vært der vi er i dag!

Hvordan endte dere opp på date?

Den andre festen endte vi opp med å ligge i skje på natta og etter det hadde han ikke noe valg–han kunne ikke ignorere meg mer. Så da ba han meg på date, og vi spilte biljard og drakk øl (beste date-tipset).

Hvordan ble dere sammen?

Vi ble sammen første gangen jeg fikk være med opp til landsbygda for å møte moren og stefaren hans. Vi sov baki en gammel gammel bil som var gjort om til «gjesterom» og da spurte han om jeg ville være kjæresten hans. Det er akkurat to år siden om bare noen timer :)

Eirik Wahl og Carina Behrens - carinabehrens.com

Bor dere sammen?

Komplisert. Jeg har, som dere kanskje har fått med dere, flyttet til Stockholm for å følge karrieredrømmen, men før jeg gjorde det bodde vi sammen på Alexander Kiellands plass i Oslo. Det er fortsatt der jeg er når jeg er hjemme på besøk og jeg har nesten alle tingene mine der fortsatt, så det er fortsatt litt mitt, men egentlig er det jo ikke det lenger.

Hva er hans beste sider?Eirik Wahl - Carina Behrens, carinabehrens.com

Eirik er kjempesnill og omtenksom og har en veldig god latter som jeg liker. Han er god å kose med og superkjekk med fint skjegg. Og masse annet også som er hemmelig fordi man kan ikke dele alt heller!


Og verste?

Han liker ikke å lese bøker. Kanskje om han finner en biografi han liker, men bortsett fra det? Nope. Det skulle vært ulovlig.

Hva krangler dere om?

Mat… Og rydding. Mat og rydding.

Hva gjør dere når ingen andre er i nærheten?

Lekesloss :)

Hva slags komplimenter gir dere hverandre?

At vi synes hverandre er fine uansett hvor stygge vi er!

Noe du vil avslutte med?

Love you, babe. Ser frem til mange år til – om du orker!

Eirik Wahl - Carina Behrens, carinabehrens.com


Publisert

i

,

av

Kommentarer

16 kommentarer til “Kjæresten min”

 1. Camilla Cecilia avatar

  Gratulerer så masse til dere! <3 Og så koselig innlegg <3 :-)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk <3

 2. Caroline avatar

  Å, grattis! Så gøy at dere ble sammen akkurat den dagen jeg og Jørgen giftet oss :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, det er jo faktisk kjempegøy! Gratulerer til dere også <3

 3. victoria avatar

  awww, skulle ønske kjæresten min også var litt sånn «hei, her er litt blomster, for jeg veit du liker det», men nei. heldig du :D gratulerer ! <3333

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Haha, ofte trenger de litt (mye) hinting og sånn. Neida, E er god på sånt, han. Men, vit at de ikke kommer ut av det blå i hverdagen og sånn, det holder seg som regel til de spesielle datoene ;) Men tusen takk <3

 4. Åshild avatar

  Grattis til det flotte paret! <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk <33

 5. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Hurra for dere fine ♡ Jeg husker da det dukket opp en kjekk mann på Facebooken din. Tenkte det passet fint, for du er jo en av de fineste jeg har sett.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Haha, er det sant? Så koselig å høre <3 Og takk, fine du!

 6. Marlene avatar
  Marlene

  Gratulerer ♡ alt du delte hørtes så super koselig ut! :)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk <3 :D

 7. Synne avatar

  Så koselig! Gratulerer med dagen som var!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk! :)

 8. karen anna avatar

  åååh, gratulerer <3 dere er fine!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *