Carina Behrens og kollegaer - carinabehrens.com

En oppdatering på livet

Toppbilde tatt av kollega Ingunn Straalberg: «Carina Behrens & crew».

Jeg kom på at det egentlig veldig sjeldent jeg oppdaterer dere på hva jeg driver med i livet, hvordan hverdagen er og sånn. Jeg er liksom ikke så flink til å slippe dere innpå. Og siden jeg har lyst til å prøve å blogge litt mer stødig (og stadig) tenker jeg at det kan kan være en fin måte å kickstarte blogghøsten på, å fortelle dere litt om hva jeg driver med om dagen.

Prosjekt morgenmenneske

Det er nå cirka to måneder siden jeg skrev at jeg ville bli et morgenmenneske. Eller, at jeg ville bli et menneske som ikke slumrer halvannen time hver morgen. En av reglene var at jeg skulle stå opp klokken 06:30 hver eneste ukedag, og med unntak av tre dager har jeg faktisk klart det. Mobilen ligger på lading helt på andre siden av rommet (jada, jeg vet mobilen ikke burde lade på natta), og alle dager bortsett fra de tre har jeg klart å unngå å gå tilbake til den veeeldig fristende og varme senga. Nå som dagene blir mørkere og mørkere er jeg redd det vil bli vanskeligere, men jeg har ingen planer om å gå tilbake til hvordan det var, så jeg får bare bite det i meg.

Bloggbar

Med Bloggbar går det også fint om dagen, men jeg sliter med å strukturere tiden min, og prioritere riktig. Jeg skrev litt om det, at jeg sliter med å finne en god balanse mellom fritid, jobb og hobby. Men etter å ha bestemt meg for å ha færre planer på hverdagene, og sette opp tid i kalenderen to ganger i uka for å jobbe med eget, vil det nok løsne etter hvert. I tillegg har jeg satt opp et nytt design (da det forrige hadde litt for mange småfeil), som jeg håper vil inspirere meg til å jobbe med siden enda mer.

Jobb

Jeg jobber fortsatt i Inbound Group, som konsulent, og her har jeg vært i ni måneder allerede. Prøvetiden er over, og jeg kan stolt si til folk at jeg har fast jobb. Jeg lærer noe nytt hver eneste dag, og selv om jeg var usikker til å begynne med – om konsulentlivet ville være noe for meg – trives jeg mer og mer, samt blir mer selvsikker i rollen. Det er utrolig deilig å kjenne at de små tingene og problemstillingene som før stjal nattesøvnen og gjorde meg stressa, ikke lenger har den samme makten over meg. Er det ikke deilig når du får håndfaste bevis på at ting faktisk blir enklere med tiden? Det synes jeg.

Forresten, kanskje skal jeg skrive litt om hva jeg faktisk jobber med på et tidspunkt?

Ha en god helg, alle sammen!

Legger ved en låt som en kollega tipset meg om, som har endt opp med å bli høstens litt merkelige soundtrack. Litt sånn «70s psykedelisk rock» møter Midtøsten:


Publisert

i

av

Kommentarer

6 kommentarer til “En oppdatering på livet”

 1. Angela avatar

  Kjekt å lese om hvordan det går. :D Utrolig bra at du har klart å opprettholde «morgenmenneske»! Jeg elsker forresten Bloggbar, synes det er utrolig kult at du har laget konseptet. Keep up the good work – du inspirerer i alle fall meg.

  1. Carina avatar

   Tusen takk, Angela ❤️ Kjempegøy å høre at du liker det!

 2. Luisa - La Mar avatar

  Fin oppdatering <3 Syns du er så flink og disiplinert med å logge av og morgenmenneskeprosjektet!
  Masse lykke til med å finne balansen, jeg jobber med det samme :)

  1. Carina avatar

   Ja vet du, nesten litt stolt av meg selv. Og om jeg klarer, klarer du og ?

 3. Guro avatar

  Åh, jeg vil gjerne vite hva du egentlig jobber med! Bloggbar er kult, har allerede brukt mange tips derfra, så stå på :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Yay, da skal jeg få til et innlegg om det ? Og jeg er SÅ glad du liker Bloggbar, betyr så mye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *