Struktur - Carina Behrens, carinabehrens.com

Hva er struktur, hva er balanse

En gang i uken setter jeg meg ned med en kollega og snakker om blogg og nettside – vi kaller det bloggchat. Vi har til og med satt av fast tid i kalenderen. Han har også nylig startet et nettmagasin, dog med et helt annet fokus, og vi har vært hverandres støttespillere siden begynnelsen. Det er utrolig godt å ha noen å snakke med som kjenner på de samme problemstillingene og utfordringene, som jeg kan kaste ball med og få tilbakemeldinger fra.

Etter at jeg startet Bloggbar, har jeg merket meg at struktur og balanse er den største utfordringen for meg. Spesielt siden jeg i tillegg har en personlig blogg der leserne forventer noe helt annet. Spillereglene for nettside og blogg er ulike. Det er vanskelig å finne den gyldne middelvei.

Jeg synes det er vanskelig å ta meg tiden til å faktisk gjøre det tunge arbeidet det er å drive en nettside. I hverdagen lager jeg notorisk for mange avtaler med venner og bekjente, og både hverdager og helgedager blir ofte fylt opp langt i forveien. Så ender jeg opp med å nesten ikke ha noe tid for meg selv og alt som heter blogg og nettside blir lagt nederst på prioriteringslista.

Men fremover har jeg bestemt meg for å lage færre avtaler med folk. Jeg har satt av tid i kalenderen på tirsdager og torsdager til å jobbe med nettside og blogg, og den tiden skal være hellig. Så får jeg heller være spontan de gangene jeg føler for å finne på noe. Og det er min plan for høsten: å bli flinkere til å prioritere, balansere og strukturere. Fokusere på tingene som gir meg energi.

Har du noen tanker på hva du skal gjøre for deg selv i høst?


Publisert

i

av

Kommentarer

9 kommentarer til “Hva er struktur, hva er balanse”

 1. Caroline avatar

  Høres bra ut, gleder meg til å følge deg videre! Jeg skal lese mer.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Hurra! Mål nummer to blir å engasjere meg mer i bloggverdenen igjen. Savner det!

 2. maja avatar

  Det høres ut som en god plan. Forresten så synes jeg at nettsiden er helt super!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk, Maja! ?

 3. Martine avatar

  Jeg lagde meg selv samme planen.. Hver mandag skulle være blogge-dag. Vel vel, det er mandags kveld. Hva har jeg gjort i dag? Unnagjort et par gjøremål, spist lunsj med en venninne, lagd middag og sett en dokumentar. Hvor mye blogging fikk jeg gjort? Ikke én setning en gang.
  Ugh.
  Jaja, prøver igjen i morgen <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Haha, det er lov å sluntre unna innimellom også da ❤️ Problemet mitt er bare at jeg ALLTID gjør det ?

 4. Linda avatar
  Linda

  Liker! Gleder meg til å følge med videre <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Yay ❤️

 5. Luisa - La Mar avatar

  Jeg kjenner på det samme som deg! Jeg har hatt så mange tanker, bekymringer og ting jeg vil gjøre, det er ekstremt vanskelig å finne balansen. Og jeg merker at jeg har det best når jeg er strukturert, så det er målet nå, å planlegge litt, men også å lytte til meg selv og akseptere når man må droppe planen. For den dårlige samvittigheten min er så fæl mot meg. Elsker at du er her mer, jeg ble skikkelig glad! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *