Jeg fant det på Internett - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg fant det på Internett #2

Det er igjen søndag, ukens tristeste dag (fordi i morgen er det mandag igjen). Derfor er det igjen på tide å dele søndagsinspirasjon- og underholdning. Her er det noe for øyne, ører og hjerne, så dere kommer ikke til å gå tomhendte hjem!

⊱ Supre Marie, aka. Supermarie, deler sine beste tips for å spare penger. Hun har akkurat kjøpt leilighet, og jeg håper at jeg også, ved hjelp av disse tipsene, en gang i fremtiden får gjort det samme.

⊱ Jeg har oppdaget en ny krimpodkast: Criminal. Som den true crime-nerden jeg er, ble jeg superglad da jeg fikk inn tips fra dere på gode podkaster, da jeg skrev om mine podkast-facoritter.

⊱ Esquire har skrevet en liste over de 25 beste filmene så langt i år. Blant annet har norske «Bølgen» fått plass på listen. Den burde du se. Men, det er overraskende mange av disse jeg ikke har sett, og det må jeg gjøre noe med.

Medium is a community of readers and writers offering unique perspectives on ideas large and small. Vil tipse om nettsiden Medium. Her kan du finne artikler om alt mellom himmel og jord, basert på hva du interesser deg for, hva redaktørene anbefaler og hva andre lesere har stemt opp. Om du vil bli en person som vet litt mer om mye, bruk noen timer her. Veldig inspirerende og gøy og spennende!

⊱ Marie Forleo er en youtuber som snakker mye om motivasjon og kreativitet og så videre. Hun har spennende og interessante gjester og er rett og slett veldig inspirerende når det kommer til selvutvikling og det å finne deg sjæl! I denne episoden har hun besøk av Elizabeth Gilbert, forfatteren av blant annet «Eat, Pray, Love» og «Big Magic» (som jeg har skrevet et eget innlegg om). For noen bra damer!


Publisert

i

,

av

Kommentarer

2 kommentarer til “Jeg fant det på Internett #2”

  1. Milla avatar

    Tror kanskje eg e nødt te å sjekka den podcasten. Eg e ein sucker for sånne dokumentarer.

    // JA, regn e vakkert <3

  2. Tine Katrine avatar

    Her var det mye bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *