Carina Behrens, carinabehrens.com

Alive

Carina Behrens, carinabehrens.com

Det er lite som er så pålitelig som min evne til å være superkreativ i en periode for så å ha en periode der jeg ikke orker å bruke hjernecellene den minste lille grad. Det slår aldri feil. Jeg har hatt en periode nå der jeg har vært dødssliten. Jeg jobber, jeg spiser, jeg bæsjer, jeg sover. Og så repeterer jeg. Sånn går dagene, og plutselig har det gått veldig mange dager uten at det har gått over.

Jeg trodde kanskje nå at det var på grunn av den lange, kalde vinteren. Så trodde jeg at det var på grunn av de lange arbeidsdagene her i Stockholm (09-18 hver dag), men når det ikke går over begynner jeg å lure på om det er noe galt. Igjen.

Jeg har vært hos legen flere ganger tidligere med det at jeg stadig er så sliten. De har ikke tatt det helt seriøst, og ingenting har dukket opp på de veldig få blodprøvene de har tatt. De har ikke kommet med noen løsning og heller ikke tips til hvordan vi kan gå videre i å prøve å utrede hva som kan være årsaken. Legene tror nok bare at jeg er lat, og kanskje er jeg det.

Så nå har jeg startet å trene igjen. Jeg har meldt meg inn på SATS her i Stockholm for å se om ikke det kan hjelpe på energinivået, for akkurat nå orker jeg ingenting når jeg først kommer meg hjem fra jobb. Og det er slitsomt i seg selv. Det har kommet til punktet der jeg spiser frysepizza til middag fordi jeg ikke orker tanken på å lage mat. Og orker jeg ikke å lage mat orker jeg i hvert fall ikke å blogge, eller skrive, eller gjøre andre kreative ting. Og det liker jeg ikke! Dermed: grep må taes. Så får vi se hvordan det går!

Har dere noen gode tips til hvordan en kan få bedre energi?

Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

11 kommentarer til “Alive”

 1. Milla avatar

  Kjenne meg så sykt igjen i det her. Håpe du finne ut av det vakre du. Og lykke te med trening ;)

 2. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Det er noe med den forbanna lange vinteren tror jeg.. Men hallo, nå blir det jo vår og sommer. Og trening skal jo hjelpe, jeg har hatt god effekt av det tidligere. Jeg heier på deg! Work that og alt det der ;)

 3. Binka avatar

  Hei, Carina! Jeg kjenner meg igjen og føler det hjelper med yoga og meditasjon. Har du prøvd appen Headspace? Anbefaler også Yoga with Adriene på YouTube. Håper du finner ut av det. :)

 4. Julie avatar

  Ta d-vitaminer (Nycoplus) hvis du ikke gjør det allerede. Jeg begynte å ta det da jeg hadde en periode der jeg nesten bare sov og det hjalp overraskende fort :)

 5. Katrine avatar
  Katrine

  Så kjedelig å høre. Mitt beste tips er at du ikke sliter deg ut på trening. Jada, trening er viktig, men når man er i en krevende periode må man finne balansen. Finn tid til å omgi deg med positive mennesker og miljøer! Og spis godt og variert slik at du får i deg nok næringsstoffer:):):)

 6. supermarie avatar

  Håper du finner ut av det snart! Ikke noe gøy å ha det sånn :-( God bedring! <3

 7. Caroline avatar

  Å, Carina, føler med deg <3 Utrolig frustrerende å ha det slik! Jeg ville krevd å få sjekket stoffskifte + d-vitamin. Ellers vet jeg at trening hjelper meg, men det er ikke alltid man orker det. Søvn er viktig, nok vann og også at man har det bra psykisk. Stress sliter kroppen ut. Meditasjon kan hjelpe. Skal tenke på deg <3

 8. Caroline avatar

  Oh, jeg glemte, prøv å spise mye grønt. Det kan gjøre en stor forskjell, faktisk. Og sukkeret er dessverre noe som kan gjøre ting verre :/

 9. Emilie avatar
  Emilie

  Carina! Jeg føler med deg! Jeg har akkurat lagt opp kostholdet etter tips fra akupunktør. Jeg har slitt med å være veldig mye sliten, våkne opp etter en full natts søvn og likevel være utslitt. Så nå har jeg kutta ut alt av melkeprodukter, gluten/stivelse og sukker! Jeg spiser så mye digg mat, for det meste grønnsaker, quinoa, linser og alt kjøtt jeg bare vil (jeg vet ikke om du spiser kjøtt, men jeg får myye energi av det!). Det er nesten paleo, steinalderkost, men ikke helt, jeg er ikke en kjempestreng paleofreak. Hehe. Poenget mitt er at jeg etter snart tre uker sover bedre, har mye mer energi og føler meg som et menneske igjen! Anbefales! Ellers stiller jeg meg bak de andre kommentarene her om trening og ikke minst meditasjon! :) God bedring!!

 10. Renate avatar

  Åh, kjenner meg igjen i mye av dette. Har hatt mange og lange lignende perioder. Men disse periodene har gått over. Selv om jeg for tida er ganske glad og avslappa, kjenner jeg at kroppen ikke alltid samarbeider. Men det kan nok ha noe med mat å gjøre, jeg tror ikke jeg får i meg nok næringsrik mat for tida (pga. stressende eksamenstider). Jeg håper virkelig du finner ut av hva det er snart, og at det hjelper med trening! <3 Jeg er dessverre usikker på ting som kan hjelpe, men jeg så yoga var anbefalt over her. For min del kan det noen ganger hjelpe med litt frisk luft, strekkeøvelser og en telefon hjem! God bedring <3

 11. Milla avatar

  // Du asså. Tusen tusen takk. Masse klemmer sendes te deg via cyberspace <3 <3 <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *