Hvordan få gravatar (bilde ved kommentar) - Carina Behrens, carinabehrens.com

Slik får du bilde av deg selv i kommentarfeltet

Har du noen gang lagt merke til at når noen kommenterer på bloggen din eller noen andres får de opp et bilde av seg selv der du bare får opp en grå boks? Grunnen til at de får opp et bilde, og ikke du, er fordi de har registrert seg til det som kalles en gravatar.

«Gravatar (a portmanteau of globally recognized avatar) is a service for providing globally unique avatars […]»

Hvordan få gravatar (bilde ved kommentar) - Carina Behrens, carinabehrens.comDet funker så enkelt som at du registrerer den e-postadressen du vanligvis bruker når du legger igjen kommentarer på andres blogger, kobler opp et valgfritt bilde til den kontoen, og vips, neste gang du kommenterer på favorittbloggen med den samme e-posten vil bildet du registrerte dukke opp automatisk. Etter å ha gjort dette trenger du aldri tenke på det igjen!

Du lurer kanskje på hvorfor du burde ha en gravatar? Vel, den hjelper å gjøre nettopp DEG uforglemmelig. En gravatar kan være den lille detaljen som gjør at folk velger å trykke seg inn på nettopp din blogg etter å ha sett en kommentar du har skrevet et eller annet sted!

For å lage deg en gravatar må du ha en konto på wordpress.com – det er helt gratis og enkelt å få til. Gjør du det via denne lenken kommer du direkte inn på siden der du legger inn bildet du vil ha som din gravatar. (Skulle du likevel lure på hvordan det gjøres kan du sjekke ut denne videoen på YouTube som forklarer det ganske ålreit.) Når det er gjort, legg gjerne igjen en kommentar her og test om det funker (hehe).

Liker dere slike blogg- og hjemmesidetips? Jeg har jo vært i gamet noen år nå, så om dette er noe dere vil jeg skal skrive mer om, legg gjerne igjen et hint i kommentarfeltet på hva du kunne tenke deg å lese om.

Les også gjerne innlegget mitt om hvorfor hverdagsbloggen din trenger SEO!


Publisert

i

av

Kommentarer

10 kommentarer til “Slik får du bilde av deg selv i kommentarfeltet”

 1. Stine friis avatar

  Jeg tror tror jeg har fått til dette med Gravatar nå (denne kommentaren blir jo syretesten). Veldig bra med sånne bloggetips. Finner bare amerikanske, og de føles litt voldsomme for min nette lille blogg.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Woho, det funket! Ja, de amerikanske artiklene er ofte utrolig omfattende og «bablete». Foretrekker det enkelt og rett på selv!

 2. Caroline avatar

  Slike innlegg er superfine :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Yay, så bra du liker de <3

 3. victoria avatar

  Jaaa, mer morsomme dingsebomser som dette :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Noen tips til hva jeg kan/burde skrive om?

 4. Gitte avatar

  Tror jeg ble tipset om Gravatar av Ida Jackson for noen år siden – utrolig nyttig tips! Absolutt noe flere bør vite om – bra at du videreformidler budskapet!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, det er jo kjempenyttig, men kanskje noe mange i tenker på :) Kanskje litt smal målgruppe, men det gjør jo ikke noe :)

 5. Synneopsis avatar

  Gravatars er supre, og jeg liker veldig godt at du deler slike enkle, kjekke tips. Mer! :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Så kult at du likte det! Legg gjerne igjen noen tips til andre lignende innlegg jeg kan lage :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *