Jeg skal til London

Publisert i Hverdagen av
Stikker til London - Carina Behrens, carinabehrens.com

Wow, sommeren kom og sommeren gikk. Jeg har vært så opptatt med å jobbe med prosjektet mitt og å være på bilferie, at jeg har tatt helt pause fra alt annet. Det har vært deilig! Har filmet masse fra bilturen vår til Lofoten, så skal bare somle meg til å redigere de 200 minuttene jeg har med materiale (!!!), så skal dere få se.

Ellers har det ikke skjedd så mye. Jeg har fylt 29 år siden sist, og det føles slettes ikke så ille som jeg var redd for. Fikk til og med kaffekvernen jeg ønsket meg, så da kan jeg i hvert fall ikke klage. Dessuten, i går var vi på IKEA og brukte penger vi ikke har. Nå er det jammen på tide å få litt orden i denne leiligheten vår, så vi slipper å leve ut av kofferter og søplesekker.

I dag brukte jeg også enda mer penger jeg ikke har: jeg bestilte meg tur til London! Jeg har lenge hatt lyst til å reise alene til en storby for å jobbe med prosjektet mitt, og valget falt på London. Jeg har vært i byen flere ganger (alt for mange år siden sist), jeg elsker å snakke engelsk, og jeg blir alltid like inspirert når jeg er der. Jeg fant et billig hotell (med ymse anmeldelser) midt imellom Hyde Park og Notting Hill, og jeg gleder meg allerede til turene jeg skal gå mens jeg er der, men hovedmålet er å sitte på kafeer rundt omkring og bare skrive og jobbe skikkelig hardt, så nettsiden kan lanseres mens jeg er der.

Har dere noen gode London-tips? De tar jeg gladelig imot.

Bilde av Adam Birkett på Unsplash.

10. august 2017
/
Forrige innlegg Neste innlegg

23 kommentarer

 • Reply mmaddiiee

  Har hundre Londontips – vi tar dem over en øl snart? Her er det beste kafétipset hvis du skal sitte lenge og skrive: TY i Soho.

  10. august 2017 at 22:27
  • Reply Carina Behrens

   Ja, ja, ja!

   10. august 2017 at 22:49
 • Reply Martine

  Omg <3 Dette har vært drømmen min i mange år. Bare reise til en storby helt alene for å sitte på kafeer og skrive. Jeg klarte det nesten da. Jeg flyttet til London for å studere kreativ skriving (altså skrive MASSE). Men så presterte jeg å få meg kjæreste som skulle flytte samme plassen, så hele den alene-delen ble jo spolert. Har en liten drøm om å reise til Paris alene for å skrive da, kan jo bare ta toget fra London.
  Masse lykke til på turen din! Satser på at det blir massemasse skriving. Jeg vil forresten anbefale Campbell's Canal Café i Camden, det er min favoritt-skrivekafé. Der er det nydelig utsikt, god atmosfære, og veldig digg juice og kakao!

  10. august 2017 at 23:40
  • Reply Carina Behrens

   Haha, ikke så lett når man er nyforelska, nei ♥︎ Men tenk så heldig du er da, som får bo i den inspirerende byen! En dagstur eller hundre til Paris er heller ikke helt feil da, så det synes jeg du skal gjøre!

   13. august 2017 at 14:21
  • Reply Carina Behrens

   Og tusen takk for tips, skal garantert sjekke ut Campbell’s 😃

   13. august 2017 at 14:21
 • Reply Elin

  Har bare vært der en gang men elsker London 😍 God tur :-)

  11. august 2017 at 10:37
  • Reply Carina Behrens

   London er helt fantastisk ♥︎

   13. august 2017 at 14:17
 • Reply June

  Så herlig med tur til London! Jeg og kjæresten var der i sommer. Har ingen tips though, vi bare gikk rundt og tok alt som det kom, liksom.

  11. august 2017 at 21:28
  • Reply Carina Behrens

   Det er jo noe av det fineste med å være på tur i storby, ta ting litt som det kommer. Jeg vil nok gjøre det litt også, men greit å ha et par steder å falle tilbake på, siden hele formålet er å få jobbet mest mulig. 🙂

   13. august 2017 at 14:20
 • Reply Stine Friis

  Jeg er så SJUKT STOKED på prosjektet ditt! I Notting Hill er det et sted som serverer bra burger (Honest Burgers), ellers er vel rådet mitt å ikke være i den gata på dagtid. Klok av skade.

  11. august 2017 at 21:38
  • Reply Carina Behrens

   HURRA! Og takk for tips, har jo nesten glemt at jeg må få i meg mat også mens jeg er der.

   13. august 2017 at 14:19
 • Reply Caroline

  Heier maks på prosjektet ditt!

  13. august 2017 at 12:31
  • Reply Carina Behrens

   Det setter jeg utrolig mye pris på, Caroline!

   13. august 2017 at 14:17
 • Reply Victoria

  Ohoyyy!!! God tur :) Jeg har dessverre ikke mange tips, ingen, jeg husker ikke at jeg engang har vært der, så.. jaja

  14. august 2017 at 13:53
  • Reply Carina Behrens

   Du har vært der, men du husker ikke? Haha, rart. Jeg husker at jeg har vært der, flere ganger, men husker ikke så mange steder eller sånt.

   15. august 2017 at 10:34
 • Reply Luisa - La Mar

  Omg omg, neida, dette er jo old news, men jeg er supergira på dine vegne, skulle ønske jeg skulle være med og gleder meg vilt til å se hva som kommer ut av turen din <3 Det kuleste jeg så i London var en hiphop-konsert med EPMD i 2012 haha. Men serr, vintage og secondhand. Tror jeg var i Notting Hill og fant en perfekt kjole fra 70-tallet og vintage Dior-øredobber som kostet 150 kr!!!

  22. august 2017 at 12:08
  • Reply Carina Behrens

   Åååh, husker du hva den het? Det er AKKURAT sånne butikker jeg vil innom (har tross alt betalt ekstra for å ta med meg koffert, haha). Vi får ta en bloggetur sammen en annen gang, kommer garantert til å dra på flere 😃

   27. august 2017 at 13:46
   • Reply Luisa - La Mar

    Husker ikke hva den het, men slike butikker lå på rekke og rad i Notting Hill, så på kartet nå og er rimelig sikker på at det lå flere i Pembridge RD, mellom Notting Hill Gate Station og begynnelsen av Portobello Road :) Jeg er lett med på tur en gang <3

    29. august 2017 at 12:19
    • Reply Carina Behrens

     Oooh, takk, da vet jeg i hvert fall hvilken gate jeg burde sjekke ut 😍

     29. august 2017 at 21:19
 • Reply Milla

  Som Luisa sa eg e også veldig gira på dine vegne. Syns Bloggbar virke som et utrolig kult magasin. og way up my alley. Glede meg te å se det ferdiga resultatet !!!!!!

  // Herregud, TAKK søta <3 <3 <3

  26. august 2017 at 09:27
  • Reply Carina Behrens

   Tuuuuusen takk, Milla ♥︎

   27. august 2017 at 13:47
 • Reply Milla

  Right up my alley hette det vel, hahaha

  26. august 2017 at 09:27
  • Reply Carina Behrens

   Haha 😆

   27. august 2017 at 13:47

  Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like