Kaffe og chili (en bursdagsønskeliste)

5 kommentarer
Hverdagen
Kaffe of chili - Carina Behrens, carinabehrens.com

Hvert år nærmer det seg bursdag, og hvert år lurer folk på hvordan de kan gratulere meg i form av en gave som de bruker lite eller mye penger på (basert på hvor mye de elsker meg). Og hvert år står jeg der som et spørsmålstegn og trekker på skuldrene mens jeg sier «jeg vet ikke». Hvor kjedelig er ikke det?

Så i år bestemte jeg meg for å skrive opp ting når jeg kom på dem, så jeg ikke skulle glemme det når tiden endelig nærmet seg. Og nå nærmer tiden seg. 28. juli fyller jeg 29 år, og den voksne alderen reflekteres godt i tingene jeg ønsker meg, ser jeg nå. Men hei, på tide å bli voksen kanskje? HAHA, neida. Men her kommer i hvert fall den lille ønskelisten jeg har laget meg, så får vi se hvor mange av vennene mine som faktisk leser denne bloggen. Heh.

Bursdag - Carina Behrens, carinabehrens.com

✖︎ Kaffekvern (kan kjøpes på Kaffebrenneriet)

✖︎ Konsertbilletter til Nils Frahm på Sentrum scene

✖︎ Chiliplante (fordi hallo, chili ❤️) og andre type planter

✖︎ Gavekort på Adlibris og Desenio ? ? ?

✖︎ Hoppetau (til trening, ikke moro)

 

Bilde av Kris Atomic.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.