Stua på Bislett - Carina Behrens, carinabehrens.com

Bislettfrue

Vi har flyttet! Endelig har vi fått nesten alt på plass i den nye leiligheten på Bislett, og det er så utrolig deilig. Den er høy under taket, i tredje etasje og mye lysere enn den forrige. Jeg har til og med fått mitt egne lille rom, og der skal jeg plassere skrivepult og gjøre det om til et lite… kreativitetsrom. Jeg gleder meg!

Det er bare ett problem: vi har trikken rett utenfor stua og soverommet. Altså, den bråker så mye mer enn jeg trodde den ville. Jeg vet at jeg kommer til å bli vant til det, etter hvert, men enn så lenge irriterer det meg grønn. Men men, jeg digger leiligheten og jeg digger området, og jeg bare veit at jeg kommer til å stortrives her.

Må bare bli vant til den forbanna trikken først…


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

20 kommentarer til “Bislettfrue”

 1. Martine avatar

  Gratulerer med ny leilighet! Jeg måtte jo trykke meg inn for å få vite hva den ene tingen var haha, jeg håper du venner deg til trikken snart!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Haha ❤︎

 2. Milla avatar

  Haha. Den trikkelyden savne eg ikje for å sei det sånn ;) Også må eg sei at tittelen, Bislettfrue, me like, a lot! Og hurra for ny plass! Eg hoppe opp og ner av nytt kjøkken. Nye ting e moro :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Nei, den er ikke noe å savne ? Og skjønner godt at du hopper av glede av det nye kjøkkenet, det er DØDSFINT!

 3. Reidun Beate avatar

  Haha, jeg husker ikke hvordan en trikk høres ut en gang. Hjelp, sånn er det å bo på bygda, haha! :D Har vært så utrolig dårlig på å kommentere hos deg de siste månedene, men nå er det skjerpings. Hadde vært så koselig å møtt deg igjen. Håper du har det bra <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Reidun Beate ❤︎ Så koselig å høre fra deg! 1: Trikken er ikke noe å savne ? 2: Jaaaa, håper vi kan få til å møtes snart,, når lille bebisen er stor nok til at du kan ta turen østover ?

 4. Angela avatar

  Godt å komme på plass! Håper du venner deg til trikken asap. :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Haha, takk for det! ?

 5. Caroline avatar

  Når flyttet til Bergen irriterte jeg meg så mye over flyene som bråker veldig ofte. Men nå merker jeg dem ikke lenger egentlig, så håper det går seg til for deg og <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, det høres nesten ut som et fly som kjører forbi rett utenfor vinduet, haha. Men det går seg nok til :-)

 6. Ingvild avatar

  Hurra og grattis! Det er så forfriskende å flytte!! Jeg har også trikken rett utenfor soveromsvinduet og etter hver sommerferie når jeg kom ned fra fjellet og til byen, ble jeg bare sint og lei meg fordi den bråkte sååå mye… Men etter en stund blir man jo vant til det, og plutselig blir den nesten en del av hjemme haha. Jeg synes i alle fall det er en absurd trygghetsfølelse å høre trikken sent en kveld mens jeg leser en bok eller noe. Weird!

  Håper dere trives!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, det er kjempedeilig å flytte. Som en ny start! Og ja, jeg håper det blir en slags «fin» del av hverdagen etter hvert, men den er ekstremt høy altså ?

 7. victoria avatar

  Gratulerer!! :) Heldigvis hører jeg ikke trikken noe særlig, men du blir vel vant til det? :P Håper jeg!! :)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Satser på det!

 8. Tine Katrine avatar

  Haha! Jeg bodde rett ved siden av t-banen før, tok litt tid før jeg ikke merket den lenger. Digg å komme på plass i nytt hjem da!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, det er sykt digg altså, og storkoser meg i leiligheten ellers, så det skal nok gå veldig bra!

 9. Elise avatar

  Gratulerer så mye! I forrige leilighet bodde vi RETT ved siden av vaske og vedlikeholdshallen til trikken, det bråkte mye sent på kvelden, men forhåpentligvis så blir du vant til det ganske raskt:)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk! Oi, det høres enda verre ut. Rart hva vi klarer å bli vant til, bare vi tar oss tid til det.

 10. Gitte avatar
  Gitte

  Jeg flytter til Pilestredet i sommer, og trikken går rett utenfor balkongen vår (den bittelille, supersmale balkongen). Gleder meg til å flytte mer sentralt, selv om det sikkert innebærer langt mer støy enn før. Håper på å treffe på deg og Bob på tur da, selv om jeg er litt sjenert.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Åh, så gøy. Det må vi jo prøve å få til, helt tilfeldig ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *