Vi skal flytte

8 kommentarer
Hverdagen
Vi skal flytte til Bislett - Carina Behrens, carinabehrens.com
Ser dere den røde pila der? Den peker opp mot vårt nye soveromsvindu. Eller, det som er soveromsvinduet vårt om én måned!

Jeg har tenkt en stund at jeg har lyst til å flytte, ønsket en forandring, men orket det innebærer gjorde at vi egentlig hadde bestemt oss for å bli der vi er i dag. Men, så fikk vi beskjed om at personen som eier leiligheten vi bor i skal flytte tilbake. Dermed ble det den perfekte muligheten for oss å lete etter noe nytt.

Egentlig så vi på mulighetene for å kjøpe, men etter en liten snakk med banken, fant vi ut at vi må spare i cirka tre/fire år til før det i det hele tatt vil være en mulighet… Så, tirsdag kveld sendte vi en melding på en leilighet, onsdag var vi på visning, og i dag leverte vi signert kontrakt.

Leiligheten ligger midt i smørøyet på Bislett, i øverste etasje (tredje) og overfor en Kaffebrenneriet. Hva mer kan ei jente ønske seg? Den er stor, lys, høy under taket og ikke minst veldig koselig. Jeg gleder meg skikkelig.

Kanskje jeg skal bytte bloggnavn til Bislettfrue?!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

8 kommentarer

  1. Oh my. Så spennanes. Gratulera!!! Glede meg te å se koss dåkkår får det. Og ja, Bislettfrue hadde vore morro ?

  2. Gratulerer så mye! Kunne tenke meg å bo på Bislett selv. Du er heldig at Kaffebrenneriet så nært!

  3. Åshild sier

    Wæææ, grattis! Gleder meg til å komme på besøk!! <3

  4. Bislettfrue, hihi. Lykke til med flyttinga, må den gå smertefritt! Anbefaler å punge ut til flyttebyrå hvis dere har mulighet. Vi gjorde det siste, og HALLELUJA det var så verdt det!

  5. Wohoo, grattis! Det kommer til å bli så bra ❤️ Men vær så snill, ikke bytt til Bidlettfrue ? Shiiit, men tenk så digg å ha Kaffebrenneriet i kjelleren ??

  6. Så spennende! :D Blir nok en deilig lukt når du spaserer forbi der hver morgen. :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *