Vi skal flytte

8 kommentarer
Hverdagen
Vi skal flytte til Bislett - Carina Behrens, carinabehrens.com
Ser dere den røde pila der? Den peker opp mot vårt nye soveromsvindu. Eller, det som er soveromsvinduet vårt om én måned!

Jeg har tenkt en stund at jeg har lyst til å flytte, ønsket en forandring, men orket det innebærer gjorde at vi egentlig hadde bestemt oss for å bli der vi er i dag. Men, så fikk vi beskjed om at personen som eier leiligheten vi bor i skal flytte tilbake. Dermed ble det den perfekte muligheten for oss å lete etter noe nytt.

Egentlig så vi på mulighetene for å kjøpe, men etter en liten snakk med banken, fant vi ut at vi må spare i cirka tre/fire år til før det i det hele tatt vil være en mulighet… Så, tirsdag kveld sendte vi en melding på en leilighet, onsdag var vi på visning, og i dag leverte vi signert kontrakt.

Leiligheten ligger midt i smørøyet på Bislett, i øverste etasje (tredje) og overfor en Kaffebrenneriet. Hva mer kan ei jente ønske seg? Den er stor, lys, høy under taket og ikke minst veldig koselig. Jeg gleder meg skikkelig.

Kanskje jeg skal bytte bloggnavn til Bislettfrue?!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

8 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.