Say hello to my little friend: Bob

13 kommentarer
Hund
Bob Hund - Carina Behrens, carinabehrens.com

Dere husker kanskje at jeg annonserte at vi skulle få oss hund? Vel, det begynner å bli en stund siden. Nå har han bodd hos oss i nesten fem uker, og dere har enda ikke fått hilse på han. Jeg må jo bare innrømme at bildene ikke «gjør han rettferdighet» (kan vi si det på norsk?), og at han er mye søtere IRL, men her har dere altså Bob: bøllefrø og mammadalt.

I dag fyller han 15 uker, og det er helt utrolig hvor mye han har vokst på den lille tiden han har bodd med oss. Da vi hentet han veide han 2,8 kilo. Da vi var hos veterinæren forrige uke for standard helsesjekk og vaksine, veide han 5 kilo blank. Det er nesten dobbelt så mye, det.

Bob Hund - Carina Behrens, carinabehrens.com

Bob er en fransk bulldog som liker å tisse og bæsje inne, spise godteri som får munnen hans til å lukte vondt og å ligge oppå halsen min om natten. Han er klumsete og søt, og liker ikke å gå mer enn ti meter av gangen. Jeg klarer ikke å vise dere hvor fin og skrullete han er, bare ved hjelp av bilder, så jeg skal prøve å få laget en video snart.

Har dere kanskje noen hunde- eller Bob-spørsmål dere vil ha svar på, som jeg kan ta med meg?

 

Bob Hund - Carina Behrens, carinabehrens.com

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

13 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.