Bob the frenchie - Carina Behrens, carinabehrens.com

Bob

Dere, vi skal få hund! Det var det jeg ville fortelle dere. Vi skulle egentlig på besøk til de for å treffe valpene i går, men på grunn av sykdom fikk vi ikke gjort det. Men jeg har fått bilder, og dere, han er bare verdens fineste. Han er av rasen fransk bulldog, og vi har vært nøye på å kjøpe en med friske gener og stamtavle. Allerede i slutten av april flytter han inn og det skal bli så KOSELIG!

Er det noen av dere som har hund, som har noen gode tips til… ja, hva som helst? Både jeg og samboeren har hatt hund tidligere, men det begynner å bli noen (mange) år siden. Det føles som om vi skal bli foreldre, jeg suger inn all informasjon.

Som jeg gleder meg ♥︎ Er han ikke fin?


Publisert

i

av

Kommentarer

32 kommentarer til “Bob”

 1. Drea avatar

  Åååååh, så herlig! Nydelig! :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Jaaaa, helt enig!

 2. victoria avatar

  suuupersøt <3 men kjøpe </3
  hunder skulle vært gratis

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, det er jeg helt enig i.

 3. Victoria avatar

  Å herregud gratulerer :D vil ha hund nå!!! men dessverre tillater ikke hverdagen/leiligheten det for øyeblikket :'(

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Kjenner meg igjen i det, vi har ventet i flere år før det nå endelig har blitt riktig tidspunkt :D Someday vil det være din tur!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Iiiiiiik <3

 4. Åshild avatar

  HerreGUUUUD han er fin!! Vi skal henge hele tiden i sommer!!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Haha, jaaaa!

 5. Ann Julie avatar
  Ann Julie

  Åååå gud for en skjønn skapning!!! Fransk Bulldog har vært drømmehunden min i snart 14 år, og jeg drømte senest i natt at vi fikk en som lignet VELDIG på denne. Gled dere masse, så satser jeg på at det blir min tur om et par år! :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, ikke sant?! De er virkelig verdens herligste! Skjønner godt hvorfor det er drømmehunden :D

 6. teabooks avatar

  ÅÅåh, så koselig! Og så søt Bob er!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Iiiiih!

 7. Milla avatar

  HALLEDUSSAN.

  Komme ikje over at dåkkår kalle han for Bob. Best name ever, bortsett fra Leia of course. Haha. Tips? Eg har aldri hatt ein valp, så der har eg null dessverre. Eg kan gi deg noen da, sjøl om eg ikje har erfaring med det. Fordi eg har jo erfaring med hund. Voksen but still. FORSIKRING. Skaff dåkkår forsikring. Dyrlege e dyrt og eg tror ikje alle vett at har du forsikring så kan du få mye igjen av det du betale. Viktig viktig. Også vil eg anbefala å kjøpa mat hos dyrlegen, bruk merkene der istedenfor de i butikken. Mye bedre kvalitet OG du kan få et spesielt te din type hund, bare spør de og du får hjelp te det. Avslutte tipsene mine med et råd: Positiv oppdragelse FTW. Ikje bruk cæsar milan metoden ;)

  Veldig gøy å hørra at dåkkår va nøye på friske gener. Det e så viktig. Med tanke på alle problemene sånne type hunder har. Glede meg te å se dine personlige bilder av Bob. Og te å lesa mær om han. Tror dåkkår komme te å kosa dåkkår masse, samtidig som det ikje bare e ein dans på roser med ein valp. Hehe. Med tanke på tissetrening and what not.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Disse tipsene er gull, Milla. Tusen takk! Forsikring har vi bestemt oss for, holder på å titte litt rundt og finne ut hvilken som er best, og HELT enig i at positiv oppdragelse er tingen. Skal til og med på valpekurs :D Tror vi skal gå for et for fra Royal Canin til å begynne med, som er spesielt tilpasset valper av den rasen, og så får vi se, men er opptatt av kvalitet, så det blir ikke noe mat fra matbutikken her ;)

 8. Lise-Marie avatar
  Lise-Marie

  Å herregud, nå hater jeg deg litt. NEIDA, joda… Neida? Jeg har så sinnssykt lyst på hund og blir forelsket i hver eneste hund jeg ser – uansett hva slags rase det er. Fransk bulldog er en av de aller søteste og jeg er skikkelig sjalu. Håper du kommer til å blogge masse om hunden (i alle fall litt) :D Lykke til!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Haha, skjønner deg godt. Hadde hatet meg litt jeg og ;P Jeg lover å blogge masse om han!

 9. Stine Friis avatar

  Herregud så fin <3 Gleder meg til å hilse på :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja! Det blir superkos <3

 10. Milla avatar

  // ÅÅÅH, og eg har savna din, tusen takk Carina <3

 11. Milla avatar

  Og JA TAKK GJERNA te dagstur ;) Det hadde vore morro!

 12. Angela avatar

  Så koselig!! Fikk meg hund for et år siden, det er det beste jeg har gjort for meg selv, og forhåpentligvis ham (Bilbo heter han). Ser at du skriver dere skal på valpekurs, det har hatt veldig god innflytelse på vår hund i alle fall! Gikk også videre på kontakt og hverdagslydighet. Et annet tips er å dra på hundetreff. Søk etter grupper på FB, og du finner garantert en million. Disse treffene er det beste hunden min vet om! Kos dere masse og lykke til!

 13. Martine avatar

  OMG den er så søøøt. Jeg dånet da jeg så den på Instagram. Mitt beste råd er: klipp klør ofte og helt fra valpetiden!! Jeg og mamma var ikke så flinke med det da vi fikk Molly, og det ble den dyreste og kjipeste erfaringen ever. Det er sykt kjipt å klippe klør på en hund som hyler og vrir seg fordi den syntes det er kjempeskummelt, også er det jævla (sorry) dyrt å få klørne klipt hos veterinæren. Nå har vi heldigvis klart å venne Molly til det, men det tok lang tid, og var veldig strevsomt. Ellers ønsker jeg deg masse lykke til med valpetiden <3 den er fantastisk men litt slitsomt mtp tiss og bæsj innendørs hahah

 14. Lise Lotte avatar

  wææææ sååå fin :D Seriøst, kjøp kladder på apoteket (sånne sengebleier man pleier å legge under laken). Legg de rundt i boligen og lær han til å gå på den om dere ikke rekker å ta han med ut. Og som flere skriver – lær å klippe klør selv og venn hunden til det. Som Milla skriver – Forsikring. Ha det klart når dere henter han allerede. Meld dere inn i NKK (rabatter på stæsj + forsikring hos Agria). Fjern vann/mat-skåler en time før siste tur ut for kvelden. Egentlig mye jeg vil skrive men er midt oppi det selv. Løper ut til alle døgnets tider for å tisse.. Lærer litt nytt hver dag :) Og jo, google er ens beste venn.
  Meld dere inn i facebookgrupper for rase, treff der dere bor osv :) LYKKE TIL

 15. Milla avatar

  // Tusen takk Carina, godt å hørra. Og eg e enig, eg syns altfor mange legge ukritisk ut bilder av sine barn. Eg har blitt mær og mær bevist på hvilke type bilder eg legge ut. Sånn som instagram og facebook kan du kontrollera publikum, det kan du ikje på ein blogg. Det e derfor eg tenke veldig mye på det ;)

 16. Renate avatar

  Åå, så utrolig fin!! Jeg er egentlig mer kattemenneske enn hundemenneske, men jeg vil gjerne ha en hund en dag, en dag jeg har kommet meg til ro med jobb og ordentlige rutiner.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, ordentlige rutiner er bra å ha, evt. en jobb du kan ha med hunden, som vi har ?

 17. Ida avatar

  Omg, så nydelig!!

 18. […] husker kanskje at jeg annonserte at vi skulle få oss hund? Vel, det begynner å bli en stund siden. Nå har han bodd hos oss i nesten fem uker, og dere […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *