Carina Behrens, carinabehrens.com

Working 9 to 25

Jeg jobber 150 prosent om dagen. Om ikke mer. Jeg jobber en vanlig arbeidsdag på min nye arbeidsplass, om ikke mer, og drar hjem og jobber en halv arbeidsdag for min gamle arbeidsplass. Om ikke mer.

Det er ikke tilfeldig at jeg startet i min nye jobb 1. februar, og skrev mitt siste blogginnlegg 30. januar…

I hjernen min finnes det ikke rom for mer. Kjæreste, venner, familie og blogging blir satt på bakerste rekke. På vent. I tillegg har noen jeg er glad i blitt syke, sånn syk som er alvorlig, så jeg går fra en dag til den neste, og prøver bare å holde hodet over vann.

Det skal heldigvis ikke være sånn for alltid!

PS: Takk til Synne som tok dette bildet av meg da vi var på MESH (som dere kanskje husker). Om dere vil kan dere høre på podden hennes og episoden hun overtalte meg til å bli med på den dagen, det er ganske så trivelig om jeg får si det selv!

Vi snakkes snart igjen ❤︎


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

13 kommentarer til “Working 9 to 25”

 1. victoria avatar

  Men du er flink da!! Veldig flink som jobber og står på! Bare ta din tid, bloggen er jo alltid her :) Og vi er jo alltid her!

 2. Milla avatar

  Som Victoria seie, veldig veldig flink! Og for et fint bilde av deg <3

 3. Stine Friis avatar

  Sender varme tanker i 150%-helvetet <3 Det tar slutt! Til slutt.

 4. Caroline avatar

  Sender deg masse gode tanker <3

 5. Maja avatar

  Håper det roer seg ned snart og pass på deg selv i mellomtiden <3

 6. Milla avatar

  // Godt å hørra at det ikje e unormalt å bli litt uvel med nye briller. Håpe det går fort over og at eg blir vane med det, hehe. Veldig kjipt med kamera ja, heldigvis får eg et nytt i posten så fort de mottar det eg returnerte ;) Og DDE, haha 4 life <3

  Ein ting te, bare sånn på tampen; ta vare på deg sjøl. Pass på så du ikje ende opp med å bli utslitt. Tenke masse på deg <3

 7. Anette avatar

  Stå på, Carina. Du er sååå flink!

 8. Tine Katrine avatar

  Håper du slipper to jobber så mye lenger, høres veldig slitsomt ut!

 9. pernille avatar

  Håper det ikke varer så veldig mye lenger! Høres slitsomt ut. Ta vare på deg selv da!

 10. Angela avatar

  Stå på, du er veldig flink! God bedring til den syke. <3

 11. Luisa - La Mar avatar

  Jeg syns du er helt rå, og fatter egentlig ikke at du får det til, men hvis jeg skulle gjettet hvem som skulle greie det så er det deg. Den nye jobben er så innmari heldig som har fått deg, og den gamle skal prise seg lykkelig for at de har hatt og har deg. Bare ikke glem å ta vare på deg selv <3
  Sender dere også masse tanker og klemmer i en utfordrende tid <3
  Gleder meg så innmari til du er tilbake her, miss u!

 12. Martine avatar

  Jeg beundrer deg SÅ mye for å jobbe såpass mye, og holder hodet over vann. Ville bare skrive en liten kommentar og si; ikke stress med å blogge, ikke stress med å prestere i andre aspekter av livet. Å jobbe så mye som du gjør er mer enn godt nok, og du fortjener titals klapp på skuldra, og en klem <3 sender gode tanker og håper ting går bra med personen i livet ditt som er syk.

 13. Ingvild avatar

  Du er et tøft forbilde, Carina :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *