MESH

14 kommentarer
Hverdagen / Mat og drikke
MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com

I dag er én av de to siste dagene jeg jobber hjemmefra. På onsdag starter jeg nemlig i ny jobb. Det feires med noe av det beste jeg vet: kafékontor. For lenge siden fant jeg og Synne ut at det var på tide å møtes på en kaffe, det er jo år og dag siden sist, og siden Synne jobber frilans var det perfekt å møtes og ha kafékontor.

Synne foreslo at vi skulle dra på MESH, og selv om jeg har vært på kafeen MESH tidligere, så var jeg ikke klar over kontorfellesskapet MESH. Og jeg må bare si, det er helt fantastisk her. God kaffe, god mat, god atmosfære; ikke noe stress med å ikke sitte for lenge. Her kan du virkelig sitte i time etter time, uten å få ett eneste stygt blikk fra de som jobber her. Det er ikke bare-bare, skal jeg si deg.

Skal jeg pirke på noe så er matprisene noe stive, men med kaffen følger det én påfyll og det er rikelig med vann å ta av – så mye du vil. Er du i Oslo og trenger et inspirerende sted å sitte i noen timer, så anbefaler jeg absolutt denne lille «perlen». Den ligger i Tordenskiolds gate 3 – rett ved Spikersuppa!

Jeg har til og med vært flink og tatt litt bilder (prøver jo å bli flinkere). Merker at jeg har en liten vei å gå når det kommer til redigering, men dette får holde for nå. Håper jeg klarer å få frem atmosfæren sånn litt, i hvert fall.

Er du kjent i Oslo? Vet du om noen bra kafeer jeg bør sjekke ut?

MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com
MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com
MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com
MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com
MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

14 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.