MESH

MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com

I dag er én av de to siste dagene jeg jobber hjemmefra. På onsdag starter jeg nemlig i ny jobb. Det feires med noe av det beste jeg vet: kafékontor. For lenge siden fant jeg og Synne ut at det var på tide å møtes på en kaffe, det er jo år og dag siden sist, og siden Synne jobber frilans var det perfekt å møtes og ha kafékontor.

Synne foreslo at vi skulle dra på MESH, og selv om jeg har vært på kafeen MESH tidligere, så var jeg ikke klar over kontorfellesskapet MESH. Og jeg må bare si, det er helt fantastisk her. God kaffe, god mat, god atmosfære; ikke noe stress med å ikke sitte for lenge. Her kan du virkelig sitte i time etter time, uten å få ett eneste stygt blikk fra de som jobber her. Det er ikke bare-bare, skal jeg si deg.

Skal jeg pirke på noe så er matprisene noe stive, men med kaffen følger det én påfyll og det er rikelig med vann å ta av – så mye du vil. Er du i Oslo og trenger et inspirerende sted å sitte i noen timer, så anbefaler jeg absolutt denne lille «perlen». Den ligger i Tordenskiolds gate 3 – rett ved Spikersuppa!

Jeg har til og med vært flink og tatt litt bilder (prøver jo å bli flinkere). Merker at jeg har en liten vei å gå når det kommer til redigering, men dette får holde for nå. Håper jeg klarer å få frem atmosfæren sånn litt, i hvert fall.

Er du kjent i Oslo? Vet du om noen bra kafeer jeg bør sjekke ut?

MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com
MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com
MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com
MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com
MESH Oslo - Carina Behrens, carinabehrens.com

Forrige innlegg Neste innlegg

14 kommentarer

 • Reply victoria

  ser hipt og fint ut!! kanskje litt kaldt, sånn, vanskelig å forklare, men utifra bildene så kunne jeg lett å fryst der inne haha :D det er sikkert litt høyt under taket, men skal så absolutt ha det i tankene om jeg skal være så vågal og ta meg en kaffe et sted alene :D

  30. januar 2017 at 15:59
  • Reply Carina Behrens

   Det er sikkert redigeringen min, haha. Var i hvert fall veldig «varmt» lys der inne ?

   30. januar 2017 at 22:13
 • Reply Anette

  Ohh, ser stort og fint ut der – perfekt arbeidsplass :-)

  30. januar 2017 at 17:30
  • Reply Carina Behrens

   Ja, virkelig! Var på en del sånne steder i Stockholm og ble SÅ glad da jeg så at dette var et sånt sted!

   30. januar 2017 at 22:15
 • Reply Synne

  Takk for i dag! Optimal start på uka!

  30. januar 2017 at 18:30
  • Reply Carina Behrens

   Helt enig, ingen blåmandag på oss (men, vi vet jo allerede at tirsdager uansett er den verste dagen i uka).

   30. januar 2017 at 22:09
 • Reply Guro N.

  Kult, der har jeg aldri vært! Men nå har jeg flytta fra Oslo :( Jeg liker Kolonialen på Bislett veldig godt, har sittet der og lest i studietida uten å få stygge blikk, hehe. Ellers har jeg hørt at Café Sara er ganske rolig på dagtid, så det kan jo testes ut :-) Lykke til med ny jobb på onsdag!

  30. januar 2017 at 18:53
  • Reply Carina Behrens

   Du var ta turen innom neste gang du er i byen ? Takk for tips, Kolonialen må jeg sjekke ut. Bislett er ikke så langt fra der jeg bor!

   30. januar 2017 at 22:11
 • Reply Renate

  Åh, hadde jeg bare bodd i Oslo!! Selv om jeg snart er ferdig på studiet, synes jeg det virker så fantastisk å dra på kafé å jobbe med pensum. Det blir dessverre ikke mye hjemmekontor når jeg kommer ut i jobb.

  30. januar 2017 at 20:19
  • Reply Carina Behrens

   Jaa, jobbing/studering på kafé er så utrolig koselig. Dyrt, men koselig ?

   30. januar 2017 at 22:10
 • Reply Caroline

  Å, så kos :)

  30. januar 2017 at 20:25
  • Reply Carina Behrens

   Veldig kos, du burde sjekke ut når du er i Oslo neste gang!

   30. januar 2017 at 22:09
 • Reply Tine Katrine

  Du må dra på Ugla!
  Jeg gikk innom Mesh en gang, me snudde ganske raskt i døra. Var så mye folk der, og alle bare stirret på meg da jeg gikk inn. Følte meg ikke særlig velkommen, haha. Jeg var ikke hipp nok.

  31. januar 2017 at 21:26
 • Reply Luisa - La Mar

  Ser ut som et skikkelig kult sted!

  31. januar 2017 at 22:35
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like