Soundtrack, lyden av et liv - Carina Behrens, carinabehrens.com

Lyden av et liv

Jeg rakk ikke å blogge forrige ukes tema i temautfordringen, så den kommer i dag i stedet. Tema: Soundtrack for en dag i livet ditt. Jeg kjører heller: livets soundtrack. På en måte. Her er noen sanger som har betydd mye for meg på én eller annen måte.

Dette er sånne utfordringer som setter følelsene i sving, ikke på grunn av musikken men fordi jeg blir påminnet hvor lite jeg husker. Hukommelsen min er helt forferdelig og jeg vet ikke om det er fordi jeg har dårlig hukommelse eller fordi jeg fortrenger visse tidspunkt. Kanskje en blanding av begge deler.

De andre bloggerne som er med:

Milla ⍭ NadiaMartine ⍭ MarieLise Lotte ⍭ CarolineLuisaStineJuneKineIngvild ⍭ June ⍭  Caroline


Publisert

i

,

av

Kommentarer

7 kommentarer til “Lyden av et liv”

 1. Luisa - La Mar avatar

  Herregud, jeg gråt på aller første sang <3 Den står utrolig sterkt i minnet til en liten periode av livet som satte store spor i meg. De to ukene jeg og tre andre jenter hadde praksis i et fengsel hvor vi dannet en dramagruppe med en liten gruppe innsatte, vi laget et stykke sammen med dem som vi til slutt fremførte for de andre innsatte, de ansatte og noe media. Det var sterkt! Og resten av sangene, så masse fint <3

  PS: Jeg skulle nesten løse oppgaven på samme måte som deg, lol, men det ble litt for mye følelser. Ain't nobody got time for that (Jeg hadde i hvert fall ikke det i går) :p

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Wow, det høres fantastisk fint ut <3

 2. Nadia avatar

  JEG HAR DET PÅ SAMME MÅTE! Enten så er jeg utrolig, u t r o l i g glemsk, eller så er jeg en jævel på å fortrenge. Eller begge, slik som du.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   <3

 3. Charlotte avatar

  Den siste sangen fikk meg til å gråte skikkelig, rett og slett fordi den betyr så mye. Den minner meg om den fantastiske pappa’en min som ikke lenger er her <3 Elsker å høre på sanger – og gjerne de som jeg har glemt av en stund – det gir meg så mange gode minner ofte! Musikk er i grunn livet, hah <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Åh, kondolerer <3 Ja, det er fantastisk å høre igjen sanger man ikke har hørt på lenge, musikk <3

 4. Milla avatar

  Åh. Fields of gold. Tårer i øynene. Mamma <3 Rart at mange har de samme sangane som står sterkt i minne. Eller kanskje ikje. Det samle oss på et vis. For et fint innlegg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *