Hva skjedde?!

Publisert i Hverdagen av
Carina Behrens, carinabehrens.com

Oisann, plutselig var det mandag og jeg har hoppet over hele tre dager med blogging. Jeg må herved bare innrømme nederlag, og innse at jeg ikke har klart å fullføre min egen lille utfordring om å blogge hver dag. Damn. Det er synd jeg ikke klarte det, men jeg må si det føltes godt så lenge det varte, og jeg er likevel ganske så fornøyd med forsøket. Men, jeg tror til og med dere kunne merke at motivasjonen min sank. Innleggene ble kortere og kortere, mindre gjennomtenkte og mindre engasjerende. Jeg var mindre engasjerende.

Jeg har ikke engang noen gode unnskyldninger. På fredag fikk jeg besøk av lillebroren min, vi dro ut med jobben min rett etter jobb. Lørdag var jeg så sliten at vi ikke gjorde annet enn å gå på kino intet mindre enn to ganger, dessuten kom kjæresten min på besøk også. I går pakket jeg en haug med saker som kjæresten og lillebror kjørte med seg hjem til Oslo, deretter satt jeg i ti timer, frem til klokken 01, og tok en online Inbound Marketing-kurs (arbeidssøker, vøtt).

Nå er klokka litt over ni på mandagskvelden, og jeg skal egentlig bare pusse tennene og legge meg i senga og lese, om jeg orker. Er så sliten at jeg er svimmel. I morgen skal jeg ta noen øl etter jobben sammen noen av de vennene jeg har fått meg her i Stockholm, og det tror jeg blir trivelig. Har gjort meg noen tanker rundt det der med å flytte til et nytt sted og skaffe seg nye venner, som jeg vil dele med dere, men ikke i dag.

Sov godt, fintfolket. Jeg liker at dere holder ut med meg!
19. desember 2016
/
Forrige innlegg Neste innlegg

6 kommentarer

 • Reply neverendingcircles

  Altså, det er veldig krevende å blogge hver dag! (Sier hun som kun har gjort det i 19 dager nå). I hvert fall da man har fulltidssjobb, hobbyer og venner som også skal ha sitt. Men jeg har virkelig fått fornyet respekt for de som klarer å skrive gode engasjerende innlegg dag etter dag. Det kommer ikke av seg selv hos meg i hvert fall, haha… Synes du har vært flink forresten! :)

  19. desember 2016 at 21:39
 • Reply Charlotte

  Synes du har vært utrolig flink jeg, så det er ikke noe nederlag i mine øyne! Dessuten har det jo skjedd mye (som du selv skriver), de siste dagene! Det er krevende å tenke flytting, jobbsøking og å ha besøk attpå til! Heier på deg altså, du er gull!

  19. desember 2016 at 22:41
 • Reply Ingvild

  Synes du var kjempetøff jeg, og har full forståelse for at du ikke fullfører, herregud :D Håper du nyter førjulstiden i Stockholm!

  19. desember 2016 at 22:48
 • Reply Caroline

  Jeg klarer heller ikke blogge hver dag nå. Om det er en trøst ;)

  20. desember 2016 at 12:22
 • Reply Milla

  Syns du har klart deg veldig bra. 3 dager bare. Som Caroline sa, eg klarte ikje å fullføra eg heller om det e no trøst ;) Lykke te med flytting og jobbsøking søta :D

  21. desember 2016 at 18:52
 • Reply June

  Synes det er helt greit at du, og flere, ikke blogger like ofte nå, jeg rekker jo ikke lese alt, haha!

  22. desember 2016 at 07:24
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like