Hva skjedde?!

6 kommentarer
Hverdagen
Carina Behrens, carinabehrens.com

Oisann, plutselig var det mandag og jeg har hoppet over hele tre dager med blogging. Jeg må herved bare innrømme nederlag, og innse at jeg ikke har klart å fullføre min egen lille utfordring om å blogge hver dag. Damn. Det er synd jeg ikke klarte det, men jeg må si det føltes godt så lenge det varte, og jeg er likevel ganske så fornøyd med forsøket. Men, jeg tror til og med dere kunne merke at motivasjonen min sank. Innleggene ble kortere og kortere, mindre gjennomtenkte og mindre engasjerende. Jeg var mindre engasjerende.

Jeg har ikke engang noen gode unnskyldninger. På fredag fikk jeg besøk av lillebroren min, vi dro ut med jobben min rett etter jobb. Lørdag var jeg så sliten at vi ikke gjorde annet enn å gå på kino intet mindre enn to ganger, dessuten kom kjæresten min på besøk også. I går pakket jeg en haug med saker som kjæresten og lillebror kjørte med seg hjem til Oslo, deretter satt jeg i ti timer, frem til klokken 01, og tok en online Inbound Marketing-kurs (arbeidssøker, vøtt).

Nå er klokka litt over ni på mandagskvelden, og jeg skal egentlig bare pusse tennene og legge meg i senga og lese, om jeg orker. Er så sliten at jeg er svimmel. I morgen skal jeg ta noen øl etter jobben sammen noen av de vennene jeg har fått meg her i Stockholm, og det tror jeg blir trivelig. Har gjort meg noen tanker rundt det der med å flytte til et nytt sted og skaffe seg nye venner, som jeg vil dele med dere, men ikke i dag.

Sov godt, fintfolket. Jeg liker at dere holder ut med meg!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

6 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.