Carina Behrens, carinabehrens.com

Carina in the making (bilder fra arkivet)

Jeg har blogget i ganske mange år nå. I typ 13 faktisk, til eller fra. Jeg har hatt sikkert flere småblogger enn jeg kan telle på to hender, og selv om jeg har vært dårlig til å ta vare på de fleste av dem, så er det noen av de som fortsatt finnes der ute. Godt bortgjemt. Så jeg tok en liten runde i arkivet og fant frem litt gamle bilder, mange som jeg selv ikke har sett på mange år. Det er godt vi utvikler oss med tiden, eller hva?


Oktober 2009. Husker jeg syntes dette bildet var så fint… Kan ikke huske hvorfor.

oktober2009-2

November 2009… Godt å se jeg ikke har endret meg så mye.

Carina Behrens, carinabehrens.com

Februar 2010… Jersey Shore, here I come.

feb2010-4

Mars 2010, jeg tok motekunnskapene mine med meg hele veien til Berlin:

Carina Behrens, carinabehrens.com

Lol, girl got style, i hvert fall… Dette er fra oktober, 2011. Jeg forstår hvorfor folk sier jeg innimellom ser ut som en hyene.

Carina Behrens, carinabehrens.com

Mars 2012. Hyttetur. Savner den lua, men det er bra den ble borte.

smilebear

Juli 2012. It wasn’t all bad.

IMG_0866

September 2012. Elektronisk musikkfestival på en liten øy i Sverige. Øl.

400468_516066595077347_1544219623_n

 


Publisert

i

,

av

Kommentarer

18 kommentarer til “Carina in the making (bilder fra arkivet)”

 1. Milla avatar

  Åh. Fine du. Detta va morro :D

  // Tusen takk Carina, det betyr hella mye for meg å hørra <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   :D

 2. Sigrun avatar

  Aah, them good ol’ blogger days. De bildene her var jo kjempefine! Kjenner meg veldig igjen selv, hehe. Jeg har hatt to forskjellige livejournals (privat ofc), en del tumblr-blogger… Og jeg har forlatt 3 forskjellige domener fra tenårene og til midten av 20-åra… Glad for at det meste ikke er så sporbart :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Haha, du høres ut som meg!

 3. June avatar

  Åh, gøy med tilbakeblikk som dette :D Alltid vært søt da!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Haha, takk ❤︎

 4. Tine Katrine avatar

  Gøy! Kanskje jeg lar meg inspirere… Og jeg syns lua var søt!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Jaa, gjør det, hadde vært gøy å se!

 5. Elin avatar

  Mange artige og fine bilder ? Jeg likte lua he he.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Jada, den var veldig god den!

  2. http://www./ avatar

   admin scrive:Morbi non odio vitae dolor porta tincidunt eget ac mauris. Nullam mollis porta purus, bibendum vestibulum massa ultricies ut. Sed porta ultricies venenatis. Sed lobortis nulla eu quam lacinia eget semper ante rutrum. Phasellus fermentum libero eget velit scelerisque eget ornare massa aliquam. In pharetra pretium eleifend. Duis orci leo, volutpat et convallis sed, auctor vitae lorem. In gravida ero.

 6. Frida avatar

  Så herlig! Smilet ditt er jo bare helt fabelaktig!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Takk ❤︎ ❤︎ ❤︎

 7. stine friis avatar

  Herregud jeg husker da vi kalte det selvdiggerbilder! Tenk om selfie bare er en forkorta utgave!! Hjelp!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Hahaha!

 8. Charlotte avatar

  Åå, dette likte jeg å se! Du er skjønn altså <3

 9. Anette avatar

  Hahaha, kjekt å sjå!!! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *