Carina in the making (bilder fra arkivet)

18 kommentarer
Hverdagen / Personlig
Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg har blogget i ganske mange år nå. I typ 13 faktisk, til eller fra. Jeg har hatt sikkert flere småblogger enn jeg kan telle på to hender, og selv om jeg har vært dårlig til å ta vare på de fleste av dem, så er det noen av de som fortsatt finnes der ute. Godt bortgjemt. Så jeg tok en liten runde i arkivet og fant frem litt gamle bilder, mange som jeg selv ikke har sett på mange år. Det er godt vi utvikler oss med tiden, eller hva?


Oktober 2009. Husker jeg syntes dette bildet var så fint… Kan ikke huske hvorfor.

oktober2009-2

November 2009… Godt å se jeg ikke har endret meg så mye.

Carina Behrens, carinabehrens.com

Februar 2010… Jersey Shore, here I come.

feb2010-4

Mars 2010, jeg tok motekunnskapene mine med meg hele veien til Berlin:

Carina Behrens, carinabehrens.com

Lol, girl got style, i hvert fall… Dette er fra oktober, 2011. Jeg forstår hvorfor folk sier jeg innimellom ser ut som en hyene.

Carina Behrens, carinabehrens.com

Mars 2012. Hyttetur. Savner den lua, men det er bra den ble borte.

smilebear

Juli 2012. It wasn’t all bad.

IMG_0866

September 2012. Elektronisk musikkfestival på en liten øy i Sverige. Øl.

400468_516066595077347_1544219623_n

 

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

18 kommentarer

  1. Aah, them good ol’ blogger days. De bildene her var jo kjempefine! Kjenner meg veldig igjen selv, hehe. Jeg har hatt to forskjellige livejournals (privat ofc), en del tumblr-blogger… Og jeg har forlatt 3 forskjellige domener fra tenårene og til midten av 20-åra… Glad for at det meste ikke er så sporbart :D

    • admin scrive:Morbi non odio vitae dolor porta tincidunt eget ac mauris. Nullam mollis porta purus, bibendum vestibulum massa ultricies ut. Sed porta ultricies venenatis. Sed lobortis nulla eu quam lacinia eget semper ante rutrum. Phasellus fermentum libero eget velit scelerisque eget ornare massa aliquam. In pharetra pretium eleifend. Duis orci leo, volutpat et convallis sed, auctor vitae lorem. In gravida ero.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *