Mandag er dagen mellom søndag og tirsdag

9 kommentarer
Personlig
Carina Behrens, carinabehrens.com

Ting er ikke så lett om dagen. Været er fint og himmelen blå, men humøret ikke likeså. Hehe, rim ❤︎

Neida, joda, livet er ikke helt på topp. Eller, livet er jo det samme, det er ingenting som har skjedd. Alt er som før, men jeg er i en sånn periode. Du vet kanskje hvordan det kan være? Aller helst vil du sitte hjemme under dyna, kanskje spise alt for mye sjokolade, drikke uendelige kopper med te og stirre i taket. Alt annet enn de tingene som er forventet av deg.

Jeg utsetter ting som å brette sammen klærne jeg vasket for tre uker siden, jeg burde støvsugd sikkert fem ganger siden sist jeg gjorde det og både det å legge seg og å stå opp er et ork. Men dette er ikke den verste perioden. Noen dager er verre enn andre. Jeg har hatt det verre og jeg har hatt det bedre.

Men, det går over.

Det gjør det jo alltid :)

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

9 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.