Mandag er dagen mellom søndag og tirsdag

Publisert i Personlig av
Carina Behrens, carinabehrens.com

Ting er ikke så lett om dagen. Været er fint og himmelen blå, men humøret ikke likeså. Hehe, rim ❤︎

Neida, joda, livet er ikke helt på topp. Eller, livet er jo det samme, det er ingenting som har skjedd. Alt er som før, men jeg er i en sånn periode. Du vet kanskje hvordan det kan være? Aller helst vil du sitte hjemme under dyna, kanskje spise alt for mye sjokolade, drikke uendelige kopper med te og stirre i taket. Alt annet enn de tingene som er forventet av deg.

Jeg utsetter ting som å brette sammen klærne jeg vasket for tre uker siden, jeg burde støvsugd sikkert fem ganger siden sist jeg gjorde det og både det å legge seg og å stå opp er et ork. Men dette er ikke den verste perioden. Noen dager er verre enn andre. Jeg har hatt det verre og jeg har hatt det bedre.

Men, det går over.

Det gjør det jo alltid :)

19. september 2016
/
Forrige innlegg Neste innlegg

9 kommentarer

 • Reply victoria

  I FEEL YOU BEBE

  19. september 2016 at 19:18
 • Reply Nadia

  Den følelsen. WE ALZ GOTZ ITZ. Og den er superblææh og dritt og har mistenksomt ofte mye å gjøre med enten for lavt blodsukker og for lite sjokolade eller en viss uke eller mannfolk eller jobb eller morgener hvor man står opp med venstra istedenfor høgra eller ikke står skikkelig opp i det hele tatt.

  19. september 2016 at 19:34
 • Reply Hilde

  Har en slik periode selv om dagen! Skikkelig umotivert på alle fronter og man må bare vente på at det går over. :)

  19. september 2016 at 21:27
 • Reply Kristine

  Sender en klem! Jeg hadde ei skikkelig dritt uke forrige uke, men det går jo heldigvis over etter hvert! Dessuten er det faktisk veldig lov til å drikke masse, masse te og ikke gjøre stort innimellom når det er det man føler mest for, selv om det kanskje ikke er de mest lystige dagene i livet :)

  19. september 2016 at 21:44
 • Reply Åshild

  Stor klem! <3

  19. september 2016 at 23:39
 • Reply Pernille

  Feel ya! Har også sånne med jevne mellomrom. Viktig å bare gi deg selv lov til å gjøre bare de tingene som faller deg inn for en stund. Håper det går over snart! ❤

  20. september 2016 at 08:28
 • Reply Caroline

  Stor klem til deg <3

  20. september 2016 at 10:02
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Feel u <3 Kjenner meg sånn igjen, hehe, er jo ikke lenge siden jeg skrev at jeg følte meg slik, fader, smitter det? Syns ikke det er kult å ha det slik, samtidig tror jeg det er helt normalt. Og da er det lov å bare gjøre det man vil, alt for å føle seg bedre eller i det minste ok.

  20. september 2016 at 15:15
 • Reply Anette

  I feel you so bad <3

  Håper me alle har ei god tid framfor oss.

  21. september 2016 at 07:35
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like