We accept the love we think we deserve

WE ACCEPT THE LOVE WE THINK WE DESERVE - Carina Behrens, carinabehrens.com

Aldri har et sitat fra en bok satt så dype spor som dette. «The Perks of Being a Wallflower» er en av de bøkene jeg har lest som har betydd mest for meg, nettopp på grunn av denne ene setningen. Jeg tror kanskje den til og med endret måten jeg så verden på, i det øyeblikket. Den forklarte så mye om meg selv og alt jeg hadde latt meg selv gå igjennom, og ved å forstå hvorfor, kunne jeg også begynne å jobbe med hvordan jeg skulle endre mine egne omstendigheter.

Har en bok eller et sitat noen gang påvirket deg så mye? Del med meg, om du vil!

Bilde av Priscilla Westra.

Forrige innlegg Neste innlegg

6 kommentarer

 • Reply Caroline

  Så vakkert!

  11. juli 2016 at 23:21
 • Reply victoria

  Jeg har ingenting å komme med, dessverre! :o

  11. juli 2016 at 23:39
 • Reply June

  Veldig fint sitat <3

  13. juli 2016 at 19:19
 • Reply Røverdatter

  Ååh, Perks of Being a Wallflower!! Den filmen ødelegger meg, den er så himla god!! Boken og, men filmen er altså helt sjuk.
  Og sitatet er så jækla sant!

  14. juli 2016 at 22:21
 • Reply Ragnhild

  JA! Har lest The Perks of being a Wallflower minst 10 ganga, og sett filmen neste like mange. Elska den.

  14. juli 2016 at 23:13
 • Reply Carina Behrens - 50 things, på en mandag - Carina Behrens

  […] «We accept the love we think we deserve.» […]

  29. august 2016 at 21:19
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like