WE ACCEPT THE LOVE WE THINK WE DESERVE - Carina Behrens, carinabehrens.com

We accept the love we think we deserve

Aldri har et sitat fra en bok satt så dype spor som dette. «The Perks of Being a Wallflower» er en av de bøkene jeg har lest som har betydd mest for meg, nettopp på grunn av denne ene setningen. Jeg tror kanskje den til og med endret måten jeg så verden på, i det øyeblikket. Den forklarte så mye om meg selv og alt jeg hadde latt meg selv gå igjennom, og ved å forstå hvorfor, kunne jeg også begynne å jobbe med hvordan jeg skulle endre mine egne omstendigheter.

Har en bok eller et sitat noen gang påvirket deg så mye? Del med meg, om du vil!

Bilde av Priscilla Westra.

Kommentarer

6 kommentarer til “We accept the love we think we deserve”

 1. Caroline avatar

  Så vakkert!

 2. victoria avatar

  Jeg har ingenting å komme med, dessverre! :o

 3. June avatar

  Veldig fint sitat <3

 4. Røverdatter avatar

  Ååh, Perks of Being a Wallflower!! Den filmen ødelegger meg, den er så himla god!! Boken og, men filmen er altså helt sjuk.
  Og sitatet er så jækla sant!

 5. Ragnhild avatar
  Ragnhild

  JA! Har lest The Perks of being a Wallflower minst 10 ganga, og sett filmen neste like mange. Elska den.

 6. […] «We accept the love we think we deserve.» […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *