Denne sommeren skal jeg…

15 kommentarer
Personlig
Carina Behrens, enkelst, carinabehrens.com

. . . begynne å ta med meg kameraet over alt.

. . . tenke mer over klærne jeg kjøper, og hvordan jeg presenterer meg selv gjennom klærne jeg går med.

. . . høre på masse musikk som gjør meg glad og sommerklar.

. . . sette opp en plan for bloggen, og følge den.

. . . trene regelmessig og fortsette å ta vitaminer, slik at jeg får mer energi.

. . . skrive mer litterært. Litt hver dag.

. . . lese masse.

. . . dra til Spania for aller første gang i livet.

. . . feire 28-årsdagen min hjemme i Norge med fine folk mens vi telter i skogen og blir fulle rundt et bål.

. . . slappe av.

Dette blir en skikkelig fin sommer, tror jeg. Jeg jobber til og med 15. juli før turen bærer hjem til Norge i noen dager. Deretter skal jeg og favorittmannen til Spania i en uke, woho. Mallorca, ass. Vi skal på chartertur til en by rett utenfor Palma og det bryr meg ikke at det er charter engang, for det er så digg å slippe å fikse noe som helst.

Noen dager etter at vi er hjemme har jeg bursdag og blir enda eldre enn jeg allerede er (er det ikke rart hvor mye vi bryr oss om et enkelt tall?) og skal feire det med telttur sammen med en haug bra mennesker.

Frem til den tid skal jeg jobbe med mange egne prosjekter, som jeg skal fortelle litt mer om ved en senere anledning, men også jobbe med bloggen og å skape en slags balanse mellom livet og bloggen, jeg savner den sånn når jeg er borte.

Skal du noe fint i sommer?

Bilder fra min Instagram-konto.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

15 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.