Carina Behrens, enkelst, carinabehrens.com

Denne sommeren skal jeg…

. . . begynne å ta med meg kameraet over alt.

. . . tenke mer over klærne jeg kjøper, og hvordan jeg presenterer meg selv gjennom klærne jeg går med.

. . . høre på masse musikk som gjør meg glad og sommerklar.

. . . sette opp en plan for bloggen, og følge den.

. . . trene regelmessig og fortsette å ta vitaminer, slik at jeg får mer energi.

. . . skrive mer litterært. Litt hver dag.

. . . lese masse.

. . . dra til Spania for aller første gang i livet.

. . . feire 28-årsdagen min hjemme i Norge med fine folk mens vi telter i skogen og blir fulle rundt et bål.

. . . slappe av.

Dette blir en skikkelig fin sommer, tror jeg. Jeg jobber til og med 15. juli før turen bærer hjem til Norge i noen dager. Deretter skal jeg og favorittmannen til Spania i en uke, woho. Mallorca, ass. Vi skal på chartertur til en by rett utenfor Palma og det bryr meg ikke at det er charter engang, for det er så digg å slippe å fikse noe som helst.

Noen dager etter at vi er hjemme har jeg bursdag og blir enda eldre enn jeg allerede er (er det ikke rart hvor mye vi bryr oss om et enkelt tall?) og skal feire det med telttur sammen med en haug bra mennesker.

Frem til den tid skal jeg jobbe med mange egne prosjekter, som jeg skal fortelle litt mer om ved en senere anledning, men også jobbe med bloggen og å skape en slags balanse mellom livet og bloggen, jeg savner den sånn når jeg er borte.

Skal du noe fint i sommer?

Bilder fra min Instagram-konto.


Publisert

i

av

Kommentarer

15 kommentarer til “Denne sommeren skal jeg…”

 1. neverendingcircles avatar

  Ser ut til at du har mange fine planer! Litt misunnelig på den Spania-turen din! Og bursdagsfeiringa, for den del.

  Jeg skal for det meste jobbe. Håper på fint vær og at jeg kan utnytte helgene til å være mye på tur. Det blir en ferieuke, legger den til Oslo. Da skal jeg være med kjæresten og venner, kanskje det blir en tur på Øya-festivalen.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Øyafestivalen må du dra på, da. Det blir jo sikkert SÅ kult! Men, fint å bare kunne være med kjæreste og venner også da :)

 2. Kristine avatar

  Det høres ut som om du skal få en skikkelig fin sommer! Kos deg masse med den! :)
  Den neste måneden tror jeg jeg skal bo på biblioteket/fotballpub, men når slutten av juli kommer, blir det forhåpentligvis tid til noen ferieuker på meg også!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Du får kose deg med fotballen og bøkene og nyte ferien når du endelig får den ;)

 3. Caroline avatar

  Høres ut som noen innmari fine planer!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   :) :) :)

 4. victoria avatar

  ÅH, utenlandsferie hørtes fantastisk ut! Eller solferie vel og merke. OG å ha bursdag på sommeren, det må være digg!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Det er ikke digg. Fikk aldri feira spesielt når jeg var liten fordi alle andre var på feire :( Men nå er det digg. Jeg har lært meg å planlegge på forhånd!

 5. Anette avatar

  Fine planar, og ikkje minst spennande! :-) Gler meg til å følgje med. Denne månaden gjer eg absolutt ingenting – nada – berre soler meg på verandaen, haha. Har hatt litt opplæring i ein klesbutikk desse dagar (skal på jobb straks). Om to veker drar eg til Danmark. Skal på Roskildefestivalen, hehehhe. Blir nok eit helvete og ein fantastisk oppleving på same tid. Ellers skal eg berre jobbe jobbe jobbe i heile juli og nesten heile august :-)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Åååååh, Roskilde <3 Jeg tror jeg aldri har vært så sliten som jeg var etter at jeg var der for to år siden (for første gang), men shit, så artig det var! GOD SOMMER :D

 6. Milla avatar

  Hørres ut som sommeren din blir finfin. Eg ska ingenting spesielt aent enn at eg ska gifta meg. Det e kje før i september så vett ikje om det kan kallas for sommeren. MEN får besøk av Søss og tantebarn, og sammen ska me dra te Amadeus parken for å se på dyr. Så blir det kanskje bading i Mjøsa. Eg og har bursdag i sommar. Og ska i den anlednign på kino for å se Independence day 2 ( e ein stor fan av einen), fordi den komme på kino PÅ bursdagen min. OG så ska eg på Øyafestivalen 8på torsdagen). Så det blir ikje ein uneventful sommer hvertfall ;)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ingenting spesielt annet enn å gifte deg? Haha, jeg vil jo påstå at det er ganske så spesielt :D Og Independence Day og Øya er jo også supre greier. Høres ut som sommeren din blir ganske fin også!

 7. Julie avatar

  Høres ut som du kommer til å få en veldig fin sommer! :)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Satser på det :D

 8. Milla avatar

  // I know. Det kan vist ikje sammenlignas. Søstrå mi har og sett Unge Lovende og seie det e to vidt forskjellige serier. Så eg får se. Kanskje eg ska ta meg sammen og gi det ein sjanse, haha. Eg e så glad for at noen andre enn meg like Dawsons og Felicity. Eg like at me e litt like ;) VIL TREFFA DEG OG HENGA MED DEG for pokker. Ha ein strålanes (eller det regne visst) helg søta!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *