Tatoveringer - Carina Behrens, carinabehrens.com

T a t o v e r i n g e r

Jeg elsker, elsker, elsker tatoveringer. Jeg synes det er SÅ fint og sexy og vakkert og jeg ser på det som ekte kunst – bare med kroppen som lerret. Jeg har to selv (kan vise de om dere vil, når jeg får tatt noen bra bilder av de), men det er snart FEM år siden jeg tok min siste, og det siste året har lysten på noe mer blitt større og større.

Jeg har alltid visst at jeg ville ha mer, men jeg har verken prioritert det (tatoveringer er dyrt) eller satt av tid til å finne ut hva jeg eventuelt vil ha. Men den siste tiden har jeg prøvd å se på litt forskjellig som jeg liker, og lagrer alt på et eget Pinterest-board.

Her er noen av de som inspirerer meg mest akkurat nå, jeg synes det forferdelig vanskelig å bestemme meg for én stil jeg liker best, men akkurat i dag heller jeg veldig mot mandala-stilen. Det er bare synd den er blitt så sykt t-r-e-n-d-y…

Er du glad i tatoveringer? Hva slags stil liker du best?

Hovedbilde av Alex Wong. Bildekilder kan dere finne i denne Pinterest-mappen.


Publisert

i

av

Kommentarer

12 kommentarer til “T a t o v e r i n g e r”

 1. Stine Friis avatar

  Love it! Har tre selv på venstrearmen, og håper å fylle mesteparten av den en dag. Men som du sier: Det er DYRT! Så er vanskelig å prioritere. Er noen år siden jeg tok min siste (en sugar skull). Liker en litt oppdatert old school-greie. Ikke så «skittent» som jeg syns old school noen ganger blir, men litt glattere på et vis. Har et anker over albuen som jeg hver sommer sier at jeg skal fikse (den har blitt litt sliten), men ender alltid opp med å glemme det. Ser den jo aldri selv så er vanskelig å huske at det var noe jeg skulle ordne. Haha!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Jeg også vil gjerne fylle begge armer og overalt egentlig, haha. Og jeg tror jeg forstår hvilken stil du beskriver, det er kjempefint!

 2. victoria avatar

  Tatoveringer kan være fine, men det er fryktelig mange som er så himla stygge, whyyy must people tattoo ugly things, oh well, jeg skulle gjerne hatt noen, men det er dyrt og jeg er så ubesluttsom, så hadde vel gått lei etter en uke

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, det finnes virkelig en haug av tatoveringer som jeg ikke synes er fine, men så tenker jeg… deres kropp, deres valg. Sikkert mange som synes mine er stygge også (inkludert bestemor, heh), men de fleste er heldigvis bare positive :)

 3. Caroline avatar

  Har ingen, tror aldri jeg kommer til å ta noen, men jeg synes det er supertfint på andre! De du har er amazing!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Takk <3

 4. Milla avatar

  Eg elske tatoveringer. Tok min første når eg va 19 år, et tramp stamp faktisk, men på den tiå va det kult. Og eg må sei at eg e lika glad i den nå som då. Anywho. Siden då har eg jommen fått te sammens 23 tatoveringer. Og mær ska det bli. SKa faktisk tatovera meg om to uker igjen (fargelegging av no eg har fra før men dog). Må jo se nogen lunde bra ut te bryllupet ;) Min favorittstil e mørke og rare tatoveringer. Og mine favoritt tatovører e Trine Grimm (i Oslo) og Dagfinn (i Haugesund).

  JAAAA!! Vis oss tatoveringane dine. Og vet du? Det e sant det de seie: når du først har tatt ein så vil du ha mær ;)

  Vi

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Wow, 23 stykker?! KULT! Håper jeg en dag har samlet opp like mange eller flere :D

 5. Milla avatar

  Den «Vi» på slutten der kan du bare overse. TRYKKLEIF. Haha

 6. Karen Anna avatar

  Jeg ELSKER tatoveringer! Jeg tenker akkurat det samme som deg, at det er kunst. Jeg har aldri vært så glad i smykker og diverse dilldall, derfor føles tatoveringer en utrolig fin måte å pynte seg på også! Jeg har tre stk selv, og jeg elsker dem. Jeg husker ikke en gang hva man kaller stilen jeg har i mine? Realistisk, kanskje? Jeg husker ikke, haha. Jeg valgte hvertfall å kun ha svarte tatoveringer, og har en skrift-tatovering og to som fyller en del av armen (for det meste fugler og blomster, men jeg liker sånt veldig godt) Jeg er veldig fornøyd, og angrer ikke, men jeg angrer kanskje av og til på at jeg ikke heller valgte en mer fargerik old school-stil. Det synes jeg er så himla stilig, men det er på en måte for seint nå, haha. Synes også det er stilig med de som har mange enkle, små tatoveringer. Litt sånn strek-tatoveringer på en måte. Det finnes masse fint! (Tro, Håp og Kjærlighet i Oslo er flinke forresten! Der tok jeg min siste tatovering, og jeg tror jeg kommer til å ta resten der. Tror de nettopp har forandret navn til Blekk, eller så er de i ferd med å gjøre det. Stilen de som oftest tatoverer i er egentlig helt ulik min, veldig fargerik og spesiell, men Mariell greide å skape en tatovering som var akkurat sånn jeg ønsket og som gikk godt sammen med den jeg hadde fra før) (Kunne også ønske at jeg hadde tatt alle tatoveringene på samme sted og planlagt litt mer før jeg hadde tatt dem. For da ser det litt mer gjennomført ut og det passer bedre sammen)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Kjenner meg igjen i det du sier, jeg også skulle ønske jeg hadde planlagt litt mer før jeg tok mine. Jeg har to, en liten på høyre håndledd og en større en på venstre arm. De passer ikke sammen i det hele tatt, og dessuten er den lille på høyre feil vei om jeg skal fylle opp resten av armen (altså rett for meg, men feil for alle andre) :P

   Synes også det er kjempefint med mange små tatoveringer som er helt ulike men likevel ser så gjennomtenkte ut <3

 7. Renate avatar

  Åh, har så utrolig lyst på tatoveringer! Men jeg er som deg – i det siste har jeg ikke prioritert det (pga. mye penger jeg helst burde bruke på andre ting (studenttilværelsen altså)), og fordi jeg ikke har satt av noe særlig tid til å finne ut av hva jeg skal ha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *