Carina i Dublin, St. Patrick's Day - Carina Behrens, carinabehrens.com

Happy St. Patrick’s Day (Carina anno 2011)

Carina i Dublin, St. Patrick's Day - Carina Behrens, carinabehrens.com

Som noen av dere vet og noen av dere ikke vet så bodde jeg i Dublin (Irland) før, da jeg tok mitt siste år på journalistbacheloren der. Siden det i dag er en av Irlands mest elskede festdager, nemlig St. Patrick’s Day, tenkte jeg å feire med det en liten throwback-torsdag.

Det er vel sånn cirka 100 år siden jeg gikk på skole i Dublin (2010/2011), så det kan jo være litt hyggelig å se hvor mye jeg har forandret meg siden da. Selv synes jeg at det er en hel verden mellom da og nå, både i år og personlig utvikling og det hele, men… det ser jo i det minste ut som jeg hadde det ganske gøy, da!

Hvor i livet var du for seks år siden? Del et bilde av deg selv for like lenge siden på din blogg og skriv litt om hvor i livet du befant deg. Legg igjen lenke i kommentarfeltet når du har gjort det ♥︎


Publisert

i

av

Kommentarer

5 kommentarer til “Happy St. Patrick’s Day (Carina anno 2011)”

 1. Elena avatar

  Livet mitt for seks år siden var ganske annerledes. Nettopp begynt å studere ved Høgskolen, levde livet som fattig, men glad student. Reiste mye. Spiste kjøtt. Var singel. Mindre redd for livet. Færre bekymringer.

  Livet er bra nå også da. Flott samboer. En jobb og mer penger. Mer stabilt. Og er veggis! :D Hehe

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Bekymringer, ja. Virkelig det verste med å bli større (jeg nekter å bruke ordet voksen, haha). Men, mer penger er alltid fabulous!!!

 2. victoria avatar

  hahaha fett! oi, 2010 ja, jeg kan faktisk ikke helt huske hva jeg gjorde da. jeg jobbet nok helt sikkert, men mer har jeg ingen peil på :/

 3. Marlene avatar
  Marlene

  Gravde litt tilbake i år for å finne ut hva som skjedde i 2010 og da flyttet jeg til Gol for å gå
  videregående der (to år «forsent») Startet på Musikk, dans og Drama flytte inn i en gammel fødestue (ikke at jeg visste det på det tidspunktet) og ble syk gikk til legen fikk svar på en tidligere blodprøve, og sluttet skolen allerede i Desember med legeerklæring.

  2010, ja..

 4. Synne avatar

  Irland forever, hihi! For et festlig tilbakeblikk. Håper du hadde en fin St. Patrick’s Day i går! Jeg feirer alltid uansett hvor jeg er, men i år ble det selvfølgelig ekstra dreis på sakene her i London, hoho.
  (Det er forresten sååå morsomt å se Pål og Marte i disse bildene!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *