Eminem - Carina Behrens, carinabehrens.com

My top five teen crushes

Eminem - Carina Behrens, carinabehrens.com

På ungdomskolen jeg gikk på fantes det et bibliotek. På det biblioteket fantes det datamaskiner og disse datamaskinene var alle koblet til en printer. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg sverget til bibliotekaren Sofus at alle bildene jeg skrev ut (og her er det snakk om flere hundre sider med bilder) var til en skoleoppgave eller fem. Deretter gikk jeg hjem sammen med venninnen min Sophia, og brukte flere timer på å klippe ut bildene for deretter å henge de opp på soveromsveggen…

Hvem av dere kan med hånden på hjertet si at dere ikke savner den følelsen, av å være 15 år og virkelig kjenne forelskelsen på kroppen? Lykkefølelsen av å finne et nytt bilde, en ny video eller spennende nyheter. Og den andre siden av det, hvor vondt det gjorde når du fant ut at hen hadde en ny kjæreste, eller hvor sjalu du ble da hen kysset noen andre på film?!

Jeg pleide å lage historier med karakterer basert på disse tenåringsidolene og skulle SÅ ønske at jeg hadde tatt vare på de (jeg lover, de var sykt mye saftigere enn for eksempel Fifty Shades of Grey). Jeg kan bare forestille meg hvordan historiene hadde vært om jeg var 15 år i dag (les: Justin Bieber mmmmm). Her har du i hvert fall noen yummy bilder fra noen av gutta jeg siklet over da jeg fortsatt var tenåring (og det at dere sikkert ikke vil vite hvem halvparten er får meg til å føle meg uhorvelig gammel, men det er greit)!

PS: Hvem siklet DU over da du var 15?

Josh Hartnett

Ashton Kutcher

Eminem

Devon Sawa

Brad Renfro

Honorable mentions som ikke kom seg på lista denne gangen:

Leonardo DiCaprio, Elijah Wood, Kieran Culkin, Ryan Phillippe og mange, mange flere (du kunne virkelig ikke se soveromsveggen min gjennom alle bildene og plakatene) ♥︎

Kommentarer

8 kommentarer til “My top five teen crushes”

 1. Caroline avatar

  Haha, kjenner meg igjen! Hos meg var det Daniel Radcliffe og Jonathan Rhys-Meyers.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   OMG, Daniel Radcliffe <3 Selv var jeg en Tom Felton kind of girl ;)

 2. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Hunks! Jeg var så forelsket i 2 Pac, ingen kunne måle seg med han <3

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Hadde ei venninne som hadde en del bilder av han på veggene! Han var litt for gangster for meg :P

 3. Marlene avatar
  Marlene

  Som tenåring/liten så var det Ben Adams som var min store forelskelse :)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Åh, herlighet, A1 <3

 4. Synne avatar

  Åh, så morsomt! Thanks for sharing! For en morsom rusletur ned Memory Lane.
  Jeg har faktisk hatt et utkast til et sånt innlegg liggende i månedsvis, men jeg har vært litt usikker på om det var verdt å publisere – nå skal jeg jammen følge opp etterhvert!
  Jeg var også svak for Eminem, hoho. Disse tenåringsgreiene er så rare å se tilbake på!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Så kult, det må du legge ut! SÅ morsom måte å bli litt bedre kjent med folk på :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *