My top five teen crushes

8 kommentarer
Personlig
Eminem - Carina Behrens, carinabehrens.com

Eminem - Carina Behrens, carinabehrens.com

På ungdomskolen jeg gikk på fantes det et bibliotek. På det biblioteket fantes det datamaskiner og disse datamaskinene var alle koblet til en printer. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg sverget til bibliotekaren Sofus at alle bildene jeg skrev ut (og her er det snakk om flere hundre sider med bilder) var til en skoleoppgave eller fem. Deretter gikk jeg hjem sammen med venninnen min Sophia, og brukte flere timer på å klippe ut bildene for deretter å henge de opp på soveromsveggen…

Hvem av dere kan med hånden på hjertet si at dere ikke savner den følelsen, av å være 15 år og virkelig kjenne forelskelsen på kroppen? Lykkefølelsen av å finne et nytt bilde, en ny video eller spennende nyheter. Og den andre siden av det, hvor vondt det gjorde når du fant ut at hen hadde en ny kjæreste, eller hvor sjalu du ble da hen kysset noen andre på film?!

Jeg pleide å lage historier med karakterer basert på disse tenåringsidolene og skulle SÅ ønske at jeg hadde tatt vare på de (jeg lover, de var sykt mye saftigere enn for eksempel Fifty Shades of Grey). Jeg kan bare forestille meg hvordan historiene hadde vært om jeg var 15 år i dag (les: Justin Bieber mmmmm). Her har du i hvert fall noen yummy bilder fra noen av gutta jeg siklet over da jeg fortsatt var tenåring (og det at dere sikkert ikke vil vite hvem halvparten er får meg til å føle meg uhorvelig gammel, men det er greit)!

PS: Hvem siklet DU over da du var 15?

Josh Hartnett

Ashton Kutcher

Eminem

Devon Sawa

Brad Renfro

Honorable mentions som ikke kom seg på lista denne gangen:

Leonardo DiCaprio, Elijah Wood, Kieran Culkin, Ryan Phillippe og mange, mange flere (du kunne virkelig ikke se soveromsveggen min gjennom alle bildene og plakatene) ♥︎

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

8 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.