Welcome to Stockholm (video)

Jeg har prøvd meg på sånn hverdagsvlogging for første gang, og samlet en hel del klipp fra mine første uker i Stockholm, men jeg må bare innrømme at den ble helt så som så. Jeg tenker: øvelse gjør mester, ass. Til neste gang skal jeg være flink og prate mer og sånn. Det er visst litt mer spennende. Og så er det jo greit at det kanskje skjer noe annet enn at jeg tar t-bane tusen ganger. Jaja, her er i hvert fall mitt første forsøk på en hverdagsvlogg.

Welcome to Stockholm, lizm.

Om dere forresten vil følge med mens jeg bare blir bedre og bedre, så må dere GJERNE vise deres støtte ved åOm dere forresten vil følge med mens jeg bare blir bedre og bedre, så må dere GJERNE vise deres støtte ved å trykke på Subscribe-knappen på YouTube ♥︎ ♥︎

(Ikke glem å sette kvaliteten til HD!)

17. februar 2016
/
Forrige innlegg Neste innlegg

9 kommentarer

 • Reply victoria

  Oi, den sangen, den ble… ensformig? Jeg gikk lei etter 30 sekunder, haha, sorry :( Eller så var det en absolutt koselig film! <3

  18. februar 2016 at 00:07
  • Reply Carina Behrens

   Haha, ikke si sorry. Bare bra med tilbakemelding, så vet jeg hva jeg må gjøre annerledes neste gang!

   18. februar 2016 at 08:19
 • Reply Caroline

  Herlig film!

  18. februar 2016 at 11:11
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk :)

   19. februar 2016 at 10:23
 • Reply Mari

  Kul film! :D Hvilket kamera bruker du?

  18. februar 2016 at 22:29
  • Reply Carina Behrens

   Takk Mari! Det er et Sony NEX-3N. Enkelt å ta med seg og veldig bra (og heller ikke så dyrt) :)

   19. februar 2016 at 10:21
 • Reply Ida

  Nice! Og digg beat! Hvem er det?

  25. februar 2016 at 13:58
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like