Overveldende

17 kommentarer
Flytte til utlandet
Overveldende - Carina Behrens, carinabehrens.com

Overveldende - Carina Behrens, carinabehrens.com

De første to ukene her i Stockholm har vært vanskelige. Å komme hit var overveldende, jeg var ensom, jeg begynte å gå tom for penger og jeg hadde ikke noe sted å bo. Alle kalte meg så tøff og modig som pakket sakene mine og flyttet til et nytt land uten en plan, men det var nok mer dumdristing enn noe annet. Tøff og modig er de siste ordene jeg ville brukt for å beskrive hvordan jeg har følt meg disse første ukene.

Men, nå har jeg funnet et sted å bo (bilder kommer), jeg begynner å bli kjent med folk og de jeg kjenner her fra før av er ikke like opptatte som de var den første uken. Jeg er fortsatt ganske blakk, men jeg har et kjøleskap og en stekeovn der jeg kan lage min egen mat og da gjør det ikke noe at jeg ikke har så mye penger. Livet ser rett og slett ganske mye lysere ut nå enn hva det gjorde for bare én uke siden.

Dessuten trives jeg veldig godt på jobb, men det kan jeg fortelle mer om senere. Humøret stiger og dermed kommer også inspirasjonen og kreativiteten smygende tilbake. Jeg skal jo tross alt ikke klage: jeg har flyttet til Skandinavias hovedstad!

Bilde fra Pexels.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

17 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.