Overveldende

17 kommentarer
Flytte til utlandet
Overveldende - Carina Behrens, carinabehrens.com

Overveldende - Carina Behrens, carinabehrens.com

De første to ukene her i Stockholm har vært vanskelige. Å komme hit var overveldende, jeg var ensom, jeg begynte å gå tom for penger og jeg hadde ikke noe sted å bo. Alle kalte meg så tøff og modig som pakket sakene mine og flyttet til et nytt land uten en plan, men det var nok mer dumdristing enn noe annet. Tøff og modig er de siste ordene jeg ville brukt for å beskrive hvordan jeg har følt meg disse første ukene.

Men, nå har jeg funnet et sted å bo (bilder kommer), jeg begynner å bli kjent med folk og de jeg kjenner her fra før av er ikke like opptatte som de var den første uken. Jeg er fortsatt ganske blakk, men jeg har et kjøleskap og en stekeovn der jeg kan lage min egen mat og da gjør det ikke noe at jeg ikke har så mye penger. Livet ser rett og slett ganske mye lysere ut nå enn hva det gjorde for bare én uke siden.

Dessuten trives jeg veldig godt på jobb, men det kan jeg fortelle mer om senere. Humøret stiger og dermed kommer også inspirasjonen og kreativiteten smygende tilbake. Jeg skal jo tross alt ikke klage: jeg har flyttet til Skandinavias hovedstad!

Bilde fra Pexels.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

17 kommentarer

 1. Iih, gleder meg til å lese om jobben (og se hvor du bor)! Jeg holder på å utdanne meg som tekstforfatter selv, og er ferdig i oktober. Da må jeg ut å finne meg jobb, og er egentlig fortsatt veldig usikker på hvilke jobber jeg kan få. Så å få høre hva du driver med hadde vært kult :-)

  • Carina Behrens sier

   Så kult! Hvor studerer du? Da skal jeg prøve å sette sammen et slikt innlegg en gang snart :D

    • Carina Behrens sier

     Så KULT å studere i London! Det har jeg drømt om i alle år. Om jeg noen gang skal ta mastergrad så blir det der!

  • Carina Behrens sier

   Tusen takk :D <3 Ja, nå begynner det å komme seg altså! Hjertelig velkommen til å komme på besøøøøk.

 2. Så fint det har blitt her! Skulle lese om Stockholm-nyheten din her om dagen, men da var det bare et «Straks tilbake» som møtte meg. Nå ser jeg jo hvorfor.

  Så fint at du trives, og oppholdet vil i nabolandet vil nok bare bli bedre og bedre for hver dag som går.

  • Carina Behrens sier

   Tusen takk! <3 Og jada, så langt så har det bare gått oppover og jeg håper det fortsetter sånn!

 3. Velkommen tilbake! Så fint det er her inne!
  (Nå fikk jeg forresten den påminnelsen jeg trengte, etter heeeeelt å ha glemt å legge inn lenke til deg på min egen blogg! Takk!)
  Det er godt å høre at bitene begynner å falle på plass i Stockholm, og selv om slike tubulente perioder er slitsomme, er det noe man lærer mye av – og om ikke annet har du en historie å fortelle i festlig lag, hoho!

  • Carina Behrens sier

   Åh, jeg vil lenke til deg også. Det er hyggelig :D

   Usj, jeg er verdens dårligste historieforteller, er det innafor å bare skrive ned historien på en lapp og DELE ut i festlig lag? Haha, ser det for meg!

 4. Dette er så utrolig spennende!! Jeg blir litt inspirert til å gjøre noe sånt selv, jeg. Og så gleder jeg meg til å høre om jobben! Tekstforfatter er jo typ min drømmejobb… hehe. En av dem i hvert fall.

  Søndagsklem!
  Ps, er helt forelsket i det nye designet ditt!!

  • Carina Behrens sier

   Kom til Stockholm :D Masse skriveinspirasjon til deg her! Stor klem tilbake <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *