Overveldende

Overveldende - Carina Behrens, carinabehrens.com

Overveldende - Carina Behrens, carinabehrens.com

De første to ukene her i Stockholm har vært vanskelige. Å komme hit var overveldende, jeg var ensom, jeg begynte å gå tom for penger og jeg hadde ikke noe sted å bo. Alle kalte meg så tøff og modig som pakket sakene mine og flyttet til et nytt land uten en plan, men det var nok mer dumdristing enn noe annet. Tøff og modig er de siste ordene jeg ville brukt for å beskrive hvordan jeg har følt meg disse første ukene.

Men, nå har jeg funnet et sted å bo (bilder kommer), jeg begynner å bli kjent med folk og de jeg kjenner her fra før av er ikke like opptatte som de var den første uken. Jeg er fortsatt ganske blakk, men jeg har et kjøleskap og en stekeovn der jeg kan lage min egen mat og da gjør det ikke noe at jeg ikke har så mye penger. Livet ser rett og slett ganske mye lysere ut nå enn hva det gjorde for bare én uke siden.

Dessuten trives jeg veldig godt på jobb, men det kan jeg fortelle mer om senere. Humøret stiger og dermed kommer også inspirasjonen og kreativiteten smygende tilbake. Jeg skal jo tross alt ikke klage: jeg har flyttet til Skandinavias hovedstad!

Bilde fra Pexels.

2. februar 2016
/
Forrige innlegg Neste innlegg

17 kommentarer

 • Reply Caroline

  Herlig, velkommen tilbake! :D

  2. februar 2016 at 17:10
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk <3

   2. februar 2016 at 19:20
 • Reply Inga

  Iih, gleder meg til å lese om jobben (og se hvor du bor)! Jeg holder på å utdanne meg som tekstforfatter selv, og er ferdig i oktober. Da må jeg ut å finne meg jobb, og er egentlig fortsatt veldig usikker på hvilke jobber jeg kan få. Så å få høre hva du driver med hadde vært kult :-)

  2. februar 2016 at 18:00
  • Reply Carina Behrens

   Så kult! Hvor studerer du? Da skal jeg prøve å sette sammen et slikt innlegg en gang snart :D

   2. februar 2016 at 19:20
   • Reply Inga

    Middlesex University i London :)
    Jaaa, det hadde vært supert!

    3. februar 2016 at 03:34
    • Reply Carina Behrens

     Så KULT å studere i London! Det har jeg drømt om i alle år. Om jeg noen gang skal ta mastergrad så blir det der!

     3. februar 2016 at 09:29
 • Reply victoria

  FLOTT design! i love it :D
  wiii, det er bra du koser deg der borte :D

  2. februar 2016 at 19:04
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk :D <3 Ja, nå begynner det å komme seg altså! Hjertelig velkommen til å komme på besøøøøk.

   2. februar 2016 at 19:21
 • Reply Synneopsis

  Så fint det har blitt her! Skulle lese om Stockholm-nyheten din her om dagen, men da var det bare et «Straks tilbake» som møtte meg. Nå ser jeg jo hvorfor.

  Så fint at du trives, og oppholdet vil i nabolandet vil nok bare bli bedre og bedre for hver dag som går.

  2. februar 2016 at 23:02
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk! <3 Og jada, så langt så har det bare gått oppover og jeg håper det fortsetter sånn!

   3. februar 2016 at 09:31
 • Reply karen anna

  Herlig å ha deg tilbake! <3 Så godt at ting begynner å falle litt på plass! Dette blir nok bra! :D

  2. februar 2016 at 23:46
  • Reply Carina Behrens

   Good to be back :D

   3. februar 2016 at 09:31
 • Reply Synne

  Velkommen tilbake! Så fint det er her inne!
  (Nå fikk jeg forresten den påminnelsen jeg trengte, etter heeeeelt å ha glemt å legge inn lenke til deg på min egen blogg! Takk!)
  Det er godt å høre at bitene begynner å falle på plass i Stockholm, og selv om slike tubulente perioder er slitsomme, er det noe man lærer mye av – og om ikke annet har du en historie å fortelle i festlig lag, hoho!

  3. februar 2016 at 15:09
  • Reply Carina Behrens

   Åh, jeg vil lenke til deg også. Det er hyggelig :D

   Usj, jeg er verdens dårligste historieforteller, er det innafor å bare skrive ned historien på en lapp og DELE ut i festlig lag? Haha, ser det for meg!

   3. februar 2016 at 15:12
   • Reply Synne

    Haha, det kan jo være en litt fin – og muligens litt snodig – ice breaker!

    3. februar 2016 at 15:38
 • Reply Ingvild Hegge Eriksen

  Dette er så utrolig spennende!! Jeg blir litt inspirert til å gjøre noe sånt selv, jeg. Og så gleder jeg meg til å høre om jobben! Tekstforfatter er jo typ min drømmejobb… hehe. En av dem i hvert fall.

  Søndagsklem!
  Ps, er helt forelsket i det nye designet ditt!!

  7. februar 2016 at 20:53
  • Reply Carina Behrens

   Kom til Stockholm :D Masse skriveinspirasjon til deg her! Stor klem tilbake <3

   10. februar 2016 at 16:23

  Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like