Må se #2: The Dogist

8 kommentarer
Film
Må se - The Dogist - Carina Behrens, carinabehrens.com

Må se - The Dogist - Carina Behrens, carinabehrens.com

Det er en stund siden sist jeg delte en kul minidokumentar med dere, så jeg ville dele denne fine lille historien med dere. Her har noen dokumentarskapere snakket med mannen bak den superpopulære Instagram-kontoen The Dogist, Elias Weiss Friedman. Elias er hundefotograf og rett og slett den firbente versjonen av Humans of New York.

Elias snakker om hvordan han begynte å ta bilder av hunder fordi han var arbeidsløs, hvordan det plutselig vokste seg større og hvordan han egentlig er ganske ensom, men finner en mening i det han driver med. Den er rett og slett supersøt og jeg synes dere alle skal sette av fem minutter for å se på den (i HD så klart) ❤︎

Se gjerne også den første videoen jeg skrev om.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

8 kommentarer

  1. Så herlig! Elsker «Humans of New York» og hunder, så dette var midt i blinken for meg – og kjæresten min.

  2. Takk for tips. Typen og jeg så «Marley & Me» i går, så nå trenger vi vel noe som kan få oss litt ovenpå igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *