Må se - The Little Things - Carina Behrens, carinabehrens.com

Må se #1: The Little Things

Må se - The Little Things - Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg pleide å være så flink til å dele små og korte dokumentarer og andre videoer før (fordi jeg elsker det) og det har jeg lyst til å begynne med igjen. Ved en tilfeldighet fant jeg denne korte dokumentaren på YouTube, om Maiko som er hjemløs i New York City. Filmskaperen er Nathalie Basoska, filmstudent ved Pratt Institute Brooklyn.

The Little Things handler om det å sette pris på de små tingene og det å være hjemløs i NYC blir nesten romantisert på en måte. Heldigvis for Maiko har han både venner og ressurser til å klare seg ganske godt. Det er viktig å huske at ikke alle hjemløse er like heldige som han. Men dette er fin påminner om at vi egentlig har det ganske godt :)

Kommentarer

7 kommentarer til “Må se #1: The Little Things”

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, samme her!

 1. Kathrine Louise avatar

  For en fin videosnutt :)

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ikke sant? :D

 2. karen anna avatar

  åh, dette er akkurat sånt jeg liker. skal definitivt se den senere! takk for tips <3

 3. […] Se gjerne også den første videoen jeg skrev om. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *