Slik får du bilde av deg selv i kommentarfeltet

10 kommentarer
Blogging
Hvordan få gravatar (bilde ved kommentar) - Carina Behrens, carinabehrens.com

Har du noen gang lagt merke til at når noen kommenterer på bloggen din eller noen andres får de opp et bilde av seg selv der du bare får opp en grå boks? Grunnen til at de får opp et bilde, og ikke du, er fordi de har registrert seg til det som kalles en gravatar.

«Gravatar (a portmanteau of globally recognized avatar) is a service for providing globally unique avatars […]»

Hvordan få gravatar (bilde ved kommentar) - Carina Behrens, carinabehrens.comDet funker så enkelt som at du registrerer den e-postadressen du vanligvis bruker når du legger igjen kommentarer på andres blogger, kobler opp et valgfritt bilde til den kontoen, og vips, neste gang du kommenterer på favorittbloggen med den samme e-posten vil bildet du registrerte dukke opp automatisk. Etter å ha gjort dette trenger du aldri tenke på det igjen!

Du lurer kanskje på hvorfor du burde ha en gravatar? Vel, den hjelper å gjøre nettopp DEG uforglemmelig. En gravatar kan være den lille detaljen som gjør at folk velger å trykke seg inn på nettopp din blogg etter å ha sett en kommentar du har skrevet et eller annet sted!

For å lage deg en gravatar må du ha en konto på wordpress.com – det er helt gratis og enkelt å få til. Gjør du det via denne lenken kommer du direkte inn på siden der du legger inn bildet du vil ha som din gravatar. (Skulle du likevel lure på hvordan det gjøres kan du sjekke ut denne videoen på YouTube som forklarer det ganske ålreit.) Når det er gjort, legg gjerne igjen en kommentar her og test om det funker (hehe).

Liker dere slike blogg- og hjemmesidetips? Jeg har jo vært i gamet noen år nå, så om dette er noe dere vil jeg skal skrive mer om, legg gjerne igjen et hint i kommentarfeltet på hva du kunne tenke deg å lese om.

Les også gjerne innlegget mitt om hvorfor hverdagsbloggen din trenger SEO!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

10 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.