Stockholm & meg

Som jeg så vidt gikk innpå i nyttårsforsettinnlegget mitt, har jeg fått jobb i Stockholm. Om bare 14 dager begynner jeg i en ny jobb som tekstforfatter i et kreativt byrå som heter Animal. Jeg har ingen penger, ikke noe sted å bo og ikke noe nettverk der. Likevel har jeg valgt å takke ja til jobben, pakke sammen alle eiendelene mine og flytte til et helt nytt land.

Det er selvfølgelig veldig skummelt å gjøre dette, men jeg må bare hoppe i det. Muligheten er for god. Dessuten har jeg lenge vært klar for å komme meg ut i verden, vekk fra lille Oslo–til tross for alt som egentlig holder meg igjen her. Det er ikke et lett valg jeg har tatt. Her har jeg venner, familie, et nettverk. Jeg kjenner gatene og jeg kjenner snarveiene. Jeg har en kjæreste og samboer som jeg etterlater i den lille leiligheten på Aleksander Kiellands plass. Hans liv blir også snudd på hodet av min avgjørelse, men jeg vet at om jeg ikke hadde hoppet på sjansen ville jeg angret for resten av livet og lurt på hva som kunne ha vært…

Det hele var veldig tilfeldig og det har alt skjedd så fort. Det dukket opp en sponset annonse i Facebook-feeden min med en tittel som leste: «AHOY! Are you as obsessed with music as you are with writing beautiful, slick copy? Then we just might have the dream job for you.» Jeg kunne jo ikke IKKE søke, så jeg sendte avgårde en kjapp søknad på engelsk (de var på utkikk etter noen som kunne skrive på norsk og engelsk). De likte det jeg skrev og etter to Skype-intervjuer og ett møte i Oslo, fikk jeg vite, dagen før jeg reiste til Thailand, at jeg hadde fått jobben.

Så, ja… Om 14 dager flytter jeg til Stockholm og starter et helt nytt og spennende og skummelt og nytt liv. Jeg kan ikke engang beskrive for dere hvor livredd jeg er for å gjøre dette, men (unnskyld språket) fy faen så klar jeg er!

Håper dere er klare for å følge med videre på helt nye eventyr!

Forrige innlegg Neste innlegg

7 kommentarer

 • Reply Caroline

  Jeg synes du er helt RÅTØFF som gjør dette! Tenk hvor mye du vil lære. Satser på å besøke deg i Stockholm, jeg har aldri vært der før og vil gjerne dit.

  6. januar 2016 at 15:20
 • Reply Ida

  Wow! Så kult, gratulerer! :D For en start på det nye året!

  6. januar 2016 at 19:42
 • Reply Maria

  Superklar til å følge med vidare:) Spennande med heilt ny start! Gratulere!

  6. januar 2016 at 22:56
  • Reply Maria

   Og takk for kommentar, det varmar <3

   6. januar 2016 at 22:57
 • Reply Ingvild Hegge Eriksen

  Massemegasupermasse lykke til! Jeg heier på deg, og gleder meg SÅ til å høre om alt dette! SÅ SPENT PÅ DINE VEGNE :*

  7. januar 2016 at 20:06
 • Reply Marlene

  Du virker til å være ei likendes jente og jeg tror du vil gjøre det bra i Stockholm! Lykke til på reisen :)

  7. januar 2016 at 23:59
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Jeg syns du er så rå jeg! You go girl!

  14. januar 2016 at 12:12
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like