Stockholm-eventyret har begynt

12 kommentarer
Flytte til utlandet
Carina Behrens flytter til Stockholm - carinabehrens.com

Carina Behrens flytter til Stockholm - carinabehrens.com

Rundt klokken 18 i går rullet toget inn på Stockholm Centralstrasjon og jeg hadde offisielt flyttet til Stockholm. Med et mobilnett som ikke funket endte jeg opp med å ta taxi til hostellet jeg skulle bo på. Jeg må bare si det: verdens stusseligste hostel. På rommet er det tre køyesenger, et låseskap og en lampe. Det er verken nattbordslampe, bord, stol, hyller… det er rett og slett kun det nødvendigste. Hva vi ikke gjør for å spare penger, eller hva?

Til tross skuffelsen over rommet skal jeg ikke klage. Jeg har tilgang til både do, dusj og kjøleskap, så jeg må bare se på det positive. Dessuten koster det én tredjedel av hva det ville kostet å bo like lenge på hotell og jeg er nødt til å spare så mye som mulig for å ha råd til depositum og leie når jeg først finner meg et permanent sted å bo. Håper og tror det kommer til å gå i orden kjapt nå som jeg faktisk er her.

Oppsummert? Stockholm er stort og overveldende og jeg gleder meg masse til å bli bedre kjent!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

12 kommentarer

 1. Det er så kult at du har flytta til söta bror! (ikke fordi jeg ikke vil ha deg i landet, altså. Men du skjønner). Blir gøy å følge med :D

  • Carina Behrens sier

   Blir gøy å prøve å gjøre det gøy for dere å følge med :D

 2. Marlene sier

  Lykke til med å finn et sted og bo :) Håper du kommer deg raskt til rette i ny by :)

 3. Så sykt spennende! Og jeg er glad vi får følge med deg på ditt eventyr ;) Håper du kommer til å trives og at du finner et sted å bo asap. Tenker på deg, ditt herlige vesen! <3

  • Carina Behrens sier

   Tusen takk, jeg trenger alle de lykkeønskningene jeg kan få :D

 4. Ingenting er som eventyr! <3
  Krysser fingrene for at bosituasjonen løser seg, at du finner deg godt til rette i byen og at du trives i den nye jobben.
  God helg! Klem fra London!

  • Carina Behrens sier

   Tusen takk, Synne. Har heldigvis ordner seg med bo :) Klem tilbake, fra et annet utland!

 5. Så gøy! Dette er jo akkurat hva jeg gjorde for fem år siden (men er tilbake i Oslo nå)
  Si ifra om du trenger tips om byråer eller koselige cafèer i Sthlm :)

  • Carina Behrens sier

   JA, jeg vil ha tips! Akkurat nå bare går jeg inn på første og beste :P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *