Nyttårsforsettene

Publisert i Personlig av
Carina Behrens, carinabehrens.com

Jeg elsker 1. januar. Jeg liker det dagen representerer: en ny sjanse. Jeg har ikke vært så god til å lage meg mål og delmål tidligere år, men jeg har bestemt meg for at 2016 virkelig skal være mitt år. Min nye sjanse.

Derfor har jeg laget meg nyttårsforsetter. Det er ikke store greiene, men for meg er dette en god start på et nytt og bedre liv.

 1. Skrive noe hver dag. Blogginnlegg, noveller, historier, dikt… Det spiller ingen rolle hva det er, så lenge det er noe.
 2. Spise vegetarmat minst én dag i uka + fisk minst én gang i uka.
 3. Lese 24 bøker. Det er to bøker i måneden, ni mer enn jeg leste i 2015.
 4. Trene to ganger eller mer per uke.

Det er ikke all verdens, men det er mål jeg vet jeg kan klare om jeg bestemmer meg for det. Og jeg har bestemt meg!

Og dere, den store nyheten? Jeg har fått meg ny jobb i Stockholm, som copywriter, og flytter dit i slutten av januar. Det er helt vilt å tenke på, skummelt og spennende på samme gang, men jeg er klar. 2016 skal virkelig bli mitt år.

Hva er deres nyttårsforsetter og drømmer for det nye året?

Forrige innlegg Neste innlegg

16 kommentarer

 • Reply Stine Friis

  Æææh! Grattis med ny jobb!! :D Jeg vil også lese mer, og håper jeg finner roa til det. Når jeg leser irriterer jeg meg enten bare over dårlig språk, får lyst til å skrive selv eller tenker på alt mulig annet. Haha!

  1. januar 2016 at 19:03
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk! Haha, virker som vi har helt motsatte problemer når det lommer til lesing og skriving :):)

   3. januar 2016 at 07:23
 • Reply Victoria

  Gratulerer!! ??? det fortjente du!

  1. januar 2016 at 19:22
 • Reply Caroline

  Å, så vanvittig gøy! Må jo være drømmen! Gratulerer!

  1. januar 2016 at 21:13
 • Reply Åshild

  Gratulerer med jobb i Stockholm! Så utrolig bra. Gleder meg skikkelig på dine vegne <3 du er god!

  1. januar 2016 at 21:42
 • Reply Ulrikke

  Hurra for deg, Carina <3

  1. januar 2016 at 21:55
  • Reply Carina Behrens

   <333 Gleder meg til inspirerende kvelder når du kommer på besøk ;))

   3. januar 2016 at 07:26
 • Reply June

  Bra mål! Og gratulerer så mye med ny jobb, så spennende! :D
  Jeg skal forsøke å skrive dagbok! Haha, det er mange år siden sist. Og jeg skal ta masse bilder og jeg skal reise, men jeg vet ikke hvor enda. Jeg har ett jobbmål også, men det er litt utenfor min kontroll, da jeg går og venter på at arbeidsplassen jeg ønsker meg skal opprettes! Den er under planlegging av kommunen altså, men ting taaaar tiiiid.

  1. januar 2016 at 23:38
  • Reply Carina Behrens

   Åh, dagbok er et godt nyttårsforsett! Skulle gjort det samme, men har prøvd så mange ganger og aldri klart å gjennomføre det (går lei etter to innlegg eller lignende) :p Og masse lykke til med jobben!!

   3. januar 2016 at 07:28
 • Reply Røverdatter

  Åh hjelpes, gratulerer så masse med ny jobb! Utrolig gøy og vel fortjent! Det blir skikkelig spennende å høre mer om det! :D

  2. januar 2016 at 01:06
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk! Det blir både spennende og skummelt og gøy og wæh på samme gang :D

   3. januar 2016 at 07:29
 • Reply karen anna

  Oi, grattis med ny jobb! SÅ spennende! :D
  Og fine mål! Dette får du til!

  3. januar 2016 at 13:06
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Det er så spennende at du skal flytte til Stockholm! Jeg heier på deg og gleder meg til å følge deg videre her <3

  14. januar 2016 at 12:10
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like