14 tanker jeg skal tenke i 2016

7 kommentarer
Hverdagen / Jobb/karriere / Personlig
Carina Behrens, carinabehrens.com

Carina Behrens, carinabehrens.com

Noen ganger møter jeg mennesker som virker uredde. Uredde for livet. De tar sjanser, hopper på muligheter som kommer deres vei, til og med når de ikke vet om de kommer til å overleve fallet om det kommer. Jeg er ikke i den kategorien. Jeg foretrekker å vite hvordan ting skal gå, vite at alt kommer til å gå bra og at det ikke er så mye som kan gå feil. Men, det er ikke et sånt liv jeg vil leve…

Jeg vil leve sånn som de uredde, de som tar sjanser og hopper i det uten å vite hvilken væske de vil treffe når de lander. Så her er 14 tanker jeg skal fokusere på i 2016 for å oppnå nettopp det (og jeg vil måtte gå tilbake til denne teksten opptil flere ganger for å minne meg selv på det):

 1. Jeg kan få til hva som helst.
 2. Jeg fortjener mer.
 3. Det vil alltid være utfordringer.
 4. Alle må starte et sted.
 5. Feil er muligheter til å lære.
 6. Jeg har kontroll over min egen skjebne.
 7. Kjedelige valg gir kjedelige resultater.
 8. Bedre å angre på noe du gjorde, enn noe du ikke gjorde.
 9. Disiplin føles bedre enn anger.
 10. Ordinære handlinger skaper et ordinært liv.
 11. Jeg kan lære meg alt jeg vil lære meg.
 12. Viljestyrke ligger i hodet.
 13. Jeg er hvem enn jeg vil være.
 14. Livet mitt er et produkt av valgene jeg tar.

Jeg ble inspirert til å skrive dette innlegget av artikkelen 50 Thoughts That Can Motivate You to Do Anything.

Foto av Greg Rakozy, via Unsplash.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.