Carina Behrens, carinabehrens.com

14 tanker jeg skal tenke i 2016

Carina Behrens, carinabehrens.com

Noen ganger møter jeg mennesker som virker uredde. Uredde for livet. De tar sjanser, hopper på muligheter som kommer deres vei, til og med når de ikke vet om de kommer til å overleve fallet om det kommer. Jeg er ikke i den kategorien. Jeg foretrekker å vite hvordan ting skal gå, vite at alt kommer til å gå bra og at det ikke er så mye som kan gå feil. Men, det er ikke et sånt liv jeg vil leve…

Jeg vil leve sånn som de uredde, de som tar sjanser og hopper i det uten å vite hvilken væske de vil treffe når de lander. Så her er 14 tanker jeg skal fokusere på i 2016 for å oppnå nettopp det (og jeg vil måtte gå tilbake til denne teksten opptil flere ganger for å minne meg selv på det):

 1. Jeg kan få til hva som helst.
 2. Jeg fortjener mer.
 3. Det vil alltid være utfordringer.
 4. Alle må starte et sted.
 5. Feil er muligheter til å lære.
 6. Jeg har kontroll over min egen skjebne.
 7. Kjedelige valg gir kjedelige resultater.
 8. Bedre å angre på noe du gjorde, enn noe du ikke gjorde.
 9. Disiplin føles bedre enn anger.
 10. Ordinære handlinger skaper et ordinært liv.
 11. Jeg kan lære meg alt jeg vil lære meg.
 12. Viljestyrke ligger i hodet.
 13. Jeg er hvem enn jeg vil være.
 14. Livet mitt er et produkt av valgene jeg tar.

Jeg ble inspirert til å skrive dette innlegget av artikkelen 50 Thoughts That Can Motivate You to Do Anything.

Foto av Greg Rakozy, via Unsplash.


Publisert

i

, ,

av

Kommentarer

7 kommentarer til “14 tanker jeg skal tenke i 2016”

 1. Caroline avatar

  Viktig, vanskelig. Viktig.

 2. Martha avatar
  Martha

  Så fint, viktig og bra innlegg.

 3. Marthe avatar

  Veldig sanne ord, og så vanskelig å gjennomføre. Håpar du klarar det. Eg burde lagre desse orda og lese på dei iblant, trenger å vere meir uredd eg og.

 4. Flinknok avatar

  Dette er så utrolig sant. Jeg skal prøve å tenke så mye av dette jeg bare kan, for disse tankene er bra for livet, tror jeg. Synes du er så tøff som virkelig tar tak og lever, selv om det medfører en viss risiko. Gleder meg til å lese om livet i Stockholm :)

 5. Synne avatar

  Her var det mange fine tanker! Moren min har alltid sagt at det er bedre å angre på det man har gjort enn på det man ikke har gjort, og det synes jeg er noe av det klokeste man kan tenke. Det får gå som det går, så lenge man prøver! Godt nytt år, forresten – det virker som at 2016 blir kjempespennende på din front, med Stockholm og greier, så jeg gleder meg til å følge med!

 6. Luisa Fernanda del Mar avatar

  Jeg heier, høyt og lenge!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *