Plutselig ble det så kaldt og mørkt

4 kommentarer
Personlig

moon
Bildekilde.

Plutselig ble det så kaldt og mørkt. Ikke bare i været, men i verden også. Det som skjedde i Paris var forferdelig, men det satte også i gang en del greier som jeg tror vi som samfunn trenger å adressere. Som for eksempel at Paris fikk så mye oppmerksomhet da det som skjedde i Beirut nesten ikke fikk noe.

Til syvende sist er vi alle kjøtt og blod og celler og vann. Landegrenser er menneskeskapte, det samme er religion. Og vet du, jeg tror mennesker er de eneste dyrene på planeten som kan føle hat.

Så jeg forsvant en liten stund. Jeg ble litt overveldet. Men jeg er tilbake nå.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.