Oppdatering på NaNo og livet

Vann over hodet - Carina Behrens, carinabehrens.com

Vann over hodet - Carina Behrens, carinabehrens.com
Bildekilde.

God mandag, alle sammen. Har dere hatt en fin helg? Selv jobbet jeg på lørdag. Jeg har tatt på meg noen barvakter på Riksscenen i Oslo for å få inn litt ekstra penger. Skal ikke klage på det når det er DeLillos som står på scenen! Men, på lørdag ble vi som jobbet sittende litt for lenge og ta noen «etter jobb»-øl og jeg tasset inn på soverommet først etter at det var begynt å bli lyst ute igjen. At en aldri lærer, eller hva? Husker noen glimt av at jeg satte på Tina Turner og begynte å synge også. Hva disse folkene må tro om meg vil jeg ikke tenke på engang…

Siden jeg har jobbet en del og vært opptatt med å være fabulous har NaNo-teksten blitt satt i bakerste rekke og jeg henger allerede langt langt bak. I dag og i morgen må rett og slett all fritid bruker på å skrive, sånn at jeg på onsdag har nok ord til å vinne den vinflasken en av sjefene mine lovte meg om jeg klarte å henge med. Altså, på onsdag morgen må jeg ha 16.670 ord. Mangler bare 12.000 nå. Null stress… Tulla. Jeg har tatt meg skikkelig vann over hodet!

9. november 2015
/
Forrige innlegg Neste innlegg

6 kommentarer

 • Reply victoria

  aah, heldig som får jobbe i bar med scene daa! :D må finne meg en nitrist bar jeg, så jeg kan dø litt innvendig og tjene penger samtidig.

  9. november 2015 at 15:29
  • Reply Carina Behrens

   Jeg fikk ikke se scenen, baren er liksom utafor konsertrommet. Men det var bra endå.

   9. november 2015 at 15:47
   • Reply victoria

    åå, jaja, heldig uansett da!

    10. november 2015 at 00:42
 • Reply Caroline

  Jeg henger også litt etter nå, pga. den idiotiske feberen!

  9. november 2015 at 22:20
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  Å fytti, jeg heier på deg! Seriøst, det er snakk om vin. Skriv skriv skriv! Haha <3

  10. november 2015 at 00:19
 • Reply Karoline

  Jeg heier på deg, det er alltid mulig å ta det igjen og i verste fall om man ikke når 50 000 ord så er alt man skriver som man kanskje ikke ville ha skrevet ellers en seier! Lykke til videre med Nanowrimo! Jeg ligger selv ganske godt an på Nanowrimo, men jeg har også veldig mye tid til å skrive så det hjelper en del ;)

  11. november 2015 at 08:42
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like