1600 and counting – NaNoWriMo

Publisert i Skriving av
NaNoWriMo - Carina Behrens, carinabehrens.com

NaNo-2015-Participant-Banner

Jeg klarte det. Jeg skrev faktisk 1600 ord i dag, det er mer enn enn jeg har skrevet de siste ti årene til sammen, tror jeg. Så jepp, NaNoWriMo er i gang og jeg tror dette kommer til å bli skikkelig gøy og stressende og skummelt. Å skrive 50.000 ord på én måned er ikke bare bare, liksom. Men, det er en utfordring som jeg er veldig innstilt på å klare. Derfor kommer jeg kanskje ikke til å være like aktiv her inne i november som jeg har vært den siste tiden, men jeg kommer nok til å gi livstegn fra meg i ny og ne, når jeg virkelig trenger å IKKE tenke på skriving eller roman i det hele tatt.

Da jeg startet å skrive hadde jeg egentlig ikke så mye planer om hva jeg skulle skrive, jeg hadde rammen rundt historien og jeg visste at jeg ville fortelle den fra flere synspunkt, men jeg har enda ikke noe plot i tankene og jeg vet virkelig ikke hvor jeg vil, så jeg tror mye av den tiden jeg ikke bruker på å skrive må bruker på å planlegge. Men det kan jeg takke meg selv for, som absolutt måtte vente til siste øyeblikk med å begynne å tenke.

Det var alt fra meg for denne gang, ønsk meg lykke til a’, dere!

1. november 2015
/
Forrige innlegg Neste innlegg

14 kommentarer

 • Reply June

  Lykke tiiil! :D

  1. november 2015 at 23:44
  • Reply Carina Behrens

   Taaakkkk!!!

   3. november 2015 at 14:39
 • Reply Ingvild Hegge Eriksen

  Ah, det høres megasuperintenst ut. Jeg føler jeg ikke har tid til å skrive det jeg SKAL skrive i løpet av en dag liksom. Går jo egentlig også på en skriveskole da, haha, but still. Og i november og på høsten er det så mange andre ting jeg også vil gjøre, som å gå tur eller lese. SÅ, konklusjonen er, fy fasan det er ganske rått at dere gjør dette. Du er flink!!! Stå på :D

  2. november 2015 at 08:09
  • Reply Carina Behrens

   Du skriver i hvert fall noe! Du er flink ellers også! Jeg skriver jo aldri, prioriterer alltid andre ting – eller å ligge på sofaen. Så dette er mitt spark i rumpa ^_^ Det er DU som er flink, som klarer å skrive resten av året også :)

   3. november 2015 at 14:41
 • Reply Stine Friis

  Dritbra! :D Lykke til med resten!

  2. november 2015 at 08:14
  • Reply Carina Behrens

   Tusen takk, jeg trenger det (henger allerede etter, haha)!

   3. november 2015 at 14:41
 • Reply Siv

  LYKKE TIL! Si fra når den kommer ut i butikkene’a!

  2. november 2015 at 10:07
  • Reply Carina Behrens

   Haha, LETT at jeg gjør!

   3. november 2015 at 14:45
 • Reply Røverdatter

  Masse lykke til! Jeg synes det er så kult at folk henger seg på denne utfordringen! Et år SKAL jeg delta selv. Stå på! :D

  2. november 2015 at 19:33
  • Reply Carina Behrens

   Ja, det synes jeg du skal gjøre. Det er et helt utrolig nettverk av mennesker som holder på rundt omkring i Norge og resten av verden – jeg hadde aldri klart det uten deres støtte :)

   3. november 2015 at 14:44
 • Reply Caroline

  Heia oss!

  3. november 2015 at 10:06
  • Reply Carina Behrens

   JA!

   3. november 2015 at 14:41
 • Reply Luisa Fernanda del Mar

  You go girl! Helt rått! Jeg heier på deg!

  3. november 2015 at 23:13
  • Reply Carina Behrens

   TAKK <3 Henger allerede bak, haha, men SKAL klare dette!

   4. november 2015 at 14:31

  Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like