NaNoWriMo: National Novel Writing Month

Publisert i Skriving av
NaNoWriMo, National Novel Writing Month - Carina Behrens, carinabehrens.com

NaNoWriMo, National Novel Writing Month - Carina Behrens, carinabehrens.com
Bildekilde.

Den 24. oktober, 2011 skrev jeg et innlegg om at jeg skulle være med i NaNoWriMo, den internasjonale skriveutfordringen som går ut på å skrive 50.000 ord i løpet av november. Basically en halvlang bok. I det innlegget skrev jeg blant annet:

For someone who can hardly write 400 words before getting tired of an idea, this will be a very big challenge for me.

Jeg tror jeg holdt ut en halv dag før jeg ga meg, og her er jeg igjen og sier at jeg skal være med – igjen, uten å egentlig ha en god idé eller noe særlig mer tålmodighet enn jeg hadde i 2011. Jeg tror faktisk jeg skrev mer på den tiden enn det jeg gjør nå…

VEL. Ikke noe å gjøre med det nå. Jeg skal være med på NaNoWriMo om det så tar livet av meg (noe jeg tror det kommer til å gjøre). For en som meg, som legger meg rundt 22/23 hver kveld og LIKEVEL slumrer i halvannen time om morgenen, kommer dette til å bli en helt vilt vanskelig utfordring. Men jeg er fast bestemt på å prøve.

Nå må jeg bare komme på noe å skrive om…

Caroline foreslo forresten at vi som skal begi oss ut på denne selvpiningen burde ha en gruppe på Facebook der vi kan støtte og hjelpe hverandre, eventuelt hjelpe å gjemme likene til alle de menneskene rundt oss som ikke forstår hva vi driver med, så jeg lagde en. Join den gjerne her!

Tenker du å prøve deg på årets NaNoWriMo? Hva blir i så fall dine største utfordringer?
Forrige innlegg Neste innlegg

16 kommentarer

 • Reply Stine Friis

  Hurra! Så bra! NaNo er gøy, men jeg har fortsatt ikke bestemt meg for om jeg skal være deltaker selv. Har jo på en måte tatt på meg rollen som veileder, og føler det kanskje blir årets 50 000 ord! Haha! :D

  19. oktober 2015 at 17:28
  • Reply Carina Behrens

   Sant nok. Vet at i hvert fall jeg setter stor pris på veilederrollen du har tatt på deg :D

   21. oktober 2015 at 09:13
 • Reply victoria

  Jeg heier på deg jeg! Tror ikke jeg skal joine deg der aaaassss

  19. oktober 2015 at 20:59
  • Reply Carina Behrens

   Nei, skjønner det. Noen må bruke tiden på å heie også!

   21. oktober 2015 at 09:13
 • Reply Caroline

  Haha, vi kommer til å drukne sammen! Min plan er å skrive sånn 4000 ord annen hver dag eller noe, haha, trenger noen skrivefrie dager.

  19. oktober 2015 at 22:07
  • Reply Carina Behrens

   Det høres ut som en god plan. Selv har jeg nok ikke mulighet til det pga. jobb, men det er jo klart at noen dager vil bli mer produktive enn andre :)

   21. oktober 2015 at 09:15
 • Reply Reidun Beate

  Oh Lord! Nei, det tror jeg ikke jeg makter. Haha! :D Men jeg heier på deg. Du kan hvis du vil! ;)

  19. oktober 2015 at 22:56
  • Reply Carina Behrens

   Tuuusen takk! Ja, vi får nå se, haha!

   21. oktober 2015 at 09:16
 • Reply Karoline

  Bloggen din er veldig trivelig og ååå, jeg skal såå være med på tradisjon. Har vært med hvert år siden 2006 og vunnet hver gang utenom i 2007 så man kan trygt si at det har blitt en karolinsk tradisjon. Takk for tipset om Facebook-gruppen, er med på to Nanowrimo-grupper fra før, men det kan godt hende jeg joiner denne også :)

  20. oktober 2015 at 21:32
  • Reply Carina Behrens

   Wow, det er SKIKKELIG imponerende :-O You go girrl! Håper jeg kan gjøre deg stolt og fullføre :D

   25. oktober 2015 at 20:58
 • Reply Ingvild

  Hei og hå, så spennende!!! Jeg har hørt om den greia før, men aldri egentlig deltatt. Skriver en del på skolen, og har liksom egentlig et eget prosjekt jeg holder på med ved siden av. Meeeeeen en gang SKAL jeg være med, bare ikke i år!

  Det er jo som du sier en helt crazy utfordring. Altså, 50 000 ord på EN MÅNED. Det er .. 1500 ord om dagen? Holymoly.

  Aaanyways, så bra at du setter i gang en gruppe og skaper engasjement. Thumbs up! Og masse lykke til! Fortell hva du skriver om a!

  21. oktober 2015 at 10:02
  • Reply Carina Behrens

   Jeg skal dele hva jeg skriver om når jeg er litt mer sikker på hva jeg skal skrive om, haha. Men ja, om du skriver mye på skolen så lønner det seg kanskje å vente, til et år der du kanskje ikke har noen store prosjekter på gang!

   Men ja, det her blir helt craaaaazy!

   25. oktober 2015 at 21:00
 • Reply Maria

  Gleder meg! :)

  22. oktober 2015 at 14:18
  • Reply Carina Behrens

   Ja, ass. Skal bli bra med vin og skriving :)

   22. oktober 2015 at 14:20
 • Reply Synne

  Skulle ønske jeg kunne, men ikke bare mangler jeg en god idé, eller idé i det hele tatt, men med fire eksamner i november, så er det ikke tid til morsomme utfordringer i min hverdag. Får heller leve litt gjennom dere som gir dere i kast med den!

  Lykke til/break a leg, hva enn som er mest passende i dette tilfellet!

  24. oktober 2015 at 22:14
  • Reply Carina Behrens

   Pssssst. Jeg har ingen god idé selv enda :-O Men, skjønner at du kanskje utsetter det noen år om du har fire eksamener! Det hadde jeg ikke takla.

   Tusen takk!!

   25. oktober 2015 at 21:01

  Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like