Illustrasjon laget av Turi Hoem - Carina Behrens - carinabehrens.com

Ny header

Jeg har byttet header. Den andre var kjedelig, intetsigende, trist og grå, så jeg fant ut at jeg ville ha en illustrasjon av meg selv i stedet. Siden jeg så vidt klarer å tegne strekmennesker spurte jeg på Facebook om det var noen som visste om gode (budsjettvennlige) illustratører og jeg kom i kontakt med Turi Hoem. Er hun ikke flink? Jeg er kjempefornøyd, selv om hun fikk meg til å se mye lurere ut enn hva jeg egentlig er…

Legg gjerne igjen komplimenter til Turi, så snakkes vi snart igjen. Jeg skal ta en dypdykk i EPICBLOG-boka, samle tanker og sånt. God påske!


Publisert

i

av

Kommentarer

7 kommentarer til “Ny header”

  1. SynLar avatar

    Den er kjempefint laget, men… Men som laptop-bruker synes jeg kanskje den er litt for stor, for nå må jeg alltid scrolle ned for å i det hele tatt komme til innleggstoppbildet, og så videre igjen fra det for å faktisk komme til teksten. Bare litt konstruktiv tilbakemelding der altså, som du står veldig fritt til å ignorere. Det er ikke som om jeg kommer til å slutte å besøke bloggen bare fordi jeg må scrolle mer.

    Ha en fortsatt fin påske!

    1. Carina Behrens avatar
      Carina Behrens

      Personlig liker jeg at den er litt stor, den så litt rar ut når jeg prøvde den mindre. Heller scrolle en gang ekstra ;) Men godt du ikke slutter å lese av den grunn, da måtte jeg revurdert!

  2. victoria avatar

    Syntes den var kjempeflott, det er bare du ser litt gammal ut, haha, sorry. men kanskje det som er greia, ikke vet jeg, jeg vet jo ingenting om illustrasjoner.

    1. Carina Behrens avatar
      Carina Behrens

      Men jeg ER gammal, Vic!

  3. Gitte avatar

    Liker illustrasjonen kjempegodt! Creds til Turi! (Siden størrelsen krever at man scroller litt, er min første tanke at det kanskje kan være bittelitt skrift slik at man får bekreftet at man har kommet inn på bloggen din. Ikke noe som tar oppmerksomhet bort fra selve tegningen selvsagt. Det er ikke sikkert det ser så bra ut i praksis da, bare en innskytelse.)

  4. Ida Sundae avatar

    Utrolig fin! Hun har fanget det lure blikket ditt!
    Eneste jeg savner er navnet ditt/adressen oppe i headeren :)

  5. Camilla avatar

    Den var helt nydelig! Fanget øynene mine så snart jeg klikket meg inn hit. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *