Blogginspirasjon i bokform - Carina Behrens - carinabehrens.com

Inspirasjon i bokform

Jeg er verdens verste blogger, jeg sliter med inspirasjonen og kreativiteten hele tiden (og jeg elsker å klage om det), så jeg er ikke flau over å ta imot den hjelpen jeg kan. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe disse to bøkene: EPICBLOG og 365 Blog Topic Ideas for the Lifestyle Blogger Who Has Nothing to Write About. Førstnevnte er rett og slett en bloggplanlegger med en hel del spørsmål og bokser å skrive svarene i, den andre er akkurat det tittelen sier: bloggideer.

Blogginspirasjon i bokform - Carina Behrens - carinabehrens.com
Kunne dere brukt slike små hjelpere eller blir det litt for mye «samlebåndsblogging»? Jeg er ikke helt sikker på verken det ene eller det andre – la meg teste en liten stund, så skal jeg fortelle dere litt senere hva jeg synes!

PSST: Legg gjerne igjen en kommentar om hva dere finner på når inspirasjonen ikke vil fungere!


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

9 kommentarer til “Inspirasjon i bokform”

 1. victoria avatar

  jeg er like dårlig sjæl, men så har jeg ikke noe ønske på å bli noe stor blogger heller, så da erre vel greit.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Er det lov å si at jeg gjerne VIL bli en stor blogger? Ikke at det kommer til å skje – men lov å drømme!

 2. Christina avatar

  Det er i hvert fall ikke noen skam i å få litt ekstra hjelp med inspirasjonen. Kikk også innom favorittbloggerne dine – kanskje de har noen temaer/konsepter du kan adoptere? :)

 3. Caroline avatar

  Så genialt, de der bør jeg og ha!

 4. Susannevedvik avatar

  Åherregud, så genialt! Hvor har du kjøpt disse? :D Jeg hadde likt såå godt om du hadde delt noen av tipsene i bøkene. Jeg leser andre blogger når jeg er tom for inspirasjon, jeg lar meg inspirere lett heldigvis. :) Ønsker deg en strålende dag!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Jeg kjøpte de på Adlibris.no – verdens beste nettbokhandel som gjør det ALT for enkelt for meg å handle masse bøker jeg egentlig ikke har råd til :P

 5. SynLar avatar

  Oh, hadde vært kjekt med en sånn bok. Sånn som det er nå skriver jeg ned ideene på hva enn jeg måtte ha tilgjengelig når de treffer, for så å aldri gjøre noe mer med dem. Dårlig bloggperiode om dagen, må ta meg litt opp igjen på det.

 6. Linn avatar

  Jeg er enda dårligere på å blogge selv, så jeg har faktisk ingen gode råd. Jeg bare faller helt utav bloggen hele tiden :p

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Da er jo dette garantert noe for deg også :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *