Inspirasjon i bokform

9 kommentarer
Blogging / Inspirasjon
Blogginspirasjon i bokform - Carina Behrens - carinabehrens.com

Jeg er verdens verste blogger, jeg sliter med inspirasjonen og kreativiteten hele tiden (og jeg elsker å klage om det), så jeg er ikke flau over å ta imot den hjelpen jeg kan. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe disse to bøkene: EPICBLOG og 365 Blog Topic Ideas for the Lifestyle Blogger Who Has Nothing to Write About. Førstnevnte er rett og slett en bloggplanlegger med en hel del spørsmål og bokser å skrive svarene i, den andre er akkurat det tittelen sier: bloggideer.

Blogginspirasjon i bokform - Carina Behrens - carinabehrens.com
Kunne dere brukt slike små hjelpere eller blir det litt for mye «samlebåndsblogging»? Jeg er ikke helt sikker på verken det ene eller det andre – la meg teste en liten stund, så skal jeg fortelle dere litt senere hva jeg synes!

PSST: Legg gjerne igjen en kommentar om hva dere finner på når inspirasjonen ikke vil fungere!

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

9 kommentarer

 1. jeg er like dårlig sjæl, men så har jeg ikke noe ønske på å bli noe stor blogger heller, så da erre vel greit.

  • Carina Behrens sier

   Er det lov å si at jeg gjerne VIL bli en stor blogger? Ikke at det kommer til å skje – men lov å drømme!

 2. Det er i hvert fall ikke noen skam i å få litt ekstra hjelp med inspirasjonen. Kikk også innom favorittbloggerne dine – kanskje de har noen temaer/konsepter du kan adoptere? :)

 3. Åherregud, så genialt! Hvor har du kjøpt disse? :D Jeg hadde likt såå godt om du hadde delt noen av tipsene i bøkene. Jeg leser andre blogger når jeg er tom for inspirasjon, jeg lar meg inspirere lett heldigvis. :) Ønsker deg en strålende dag!

  • Carina Behrens sier

   Jeg kjøpte de på Adlibris.no – verdens beste nettbokhandel som gjør det ALT for enkelt for meg å handle masse bøker jeg egentlig ikke har råd til :P

 4. Oh, hadde vært kjekt med en sånn bok. Sånn som det er nå skriver jeg ned ideene på hva enn jeg måtte ha tilgjengelig når de treffer, for så å aldri gjøre noe mer med dem. Dårlig bloggperiode om dagen, må ta meg litt opp igjen på det.

 5. Jeg er enda dårligere på å blogge selv, så jeg har faktisk ingen gode råd. Jeg bare faller helt utav bloggen hele tiden :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *