Ting ved å være voksen - Carina Behrens - carinabehrens.com

Ting ved å være voksen

Er en egentlig voksen før en føler seg voksen? Jeg er 26 og jeg føler meg fortsatt ikke som en kvinne og i hvert fall ikke som en dame. Men det er jo både positive og negative ting med å bli stor så jeg tenkte jeg skulle liste opp noen «pros and cons»!

Fem mindre fine ting ved å bli voksen:
 • Å bruke alle pengene på regninger og resten på mat.
 • Å måtte lage middag hver eneste dag.
 • Å betale voksenpris for alt.
 • Å prøve å huske å vanne plantene.
 • Å betale for tannlegen…
Fem fine ting ved å bli voksen:
 • Å tjene egne penger og å kunne bruke de på hva jeg vil (så fremt det er noe igjen etter alle regningene og all maten).
 • Å få bestemme hva jeg vil ha til middag hver dag!
 • Å bo (nesten) alene.
 • Aldri mer brøk!
 • Øl. Og vin.

Jeg må innrømme at selv om jeg ofte drømmer meg tilbake til den gangen det var null bekymringer, bare lek og null ansvar, men det er også deilig å endelig være gammel nok til å ta egne beslutninger, oppleve verden og mennesker og alt annet jeg kunne tenke meg. Og når jeg tenker sånn så kommer jeg på at jeg faktisk kan gjøre hva jeg vil – og det er en ganske fin tanke!

Hva synes dere er det beste og det verste ved å bli voksen?


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

4 kommentarer til “Ting ved å være voksen”

 1. victoria avatar

  Hvæææ, bor du alene? Nææææh. Tror jag inte på.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   (Nesten) alene. Er en samboer inni miksen der.

 2. Susannevedvik avatar

  Haha, fantastisk! Jeg kjenner meg så igjen i alle punktene dine. Det beste med å være voksen må være at jeg kan bo akkurat der jeg vil, spise hva jeg vil til middag (jeg elsker å prøve nye retter), reise hvor jeg vil og egentlig gjøre hva jeg vil når jeg vil det. Det negative må være at det finnes så mange flere bekymringer i voksen alder.

 3. SynLar avatar

  Beste må jo være at man kan bestemme «leggetid» helt selv. Det er samtidig også det verste, er ikke alltid jeg vet mitt eget beste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *