Ting ved å være voksen

4 kommentarer
Personlig
Ting ved å være voksen - Carina Behrens - carinabehrens.com

Er en egentlig voksen før en føler seg voksen? Jeg er 26 og jeg føler meg fortsatt ikke som en kvinne og i hvert fall ikke som en dame. Men det er jo både positive og negative ting med å bli stor så jeg tenkte jeg skulle liste opp noen «pros and cons»!

Fem mindre fine ting ved å bli voksen:
  • Å bruke alle pengene på regninger og resten på mat.
  • Å måtte lage middag hver eneste dag.
  • Å betale voksenpris for alt.
  • Å prøve å huske å vanne plantene.
  • Å betale for tannlegen…
Fem fine ting ved å bli voksen:
  • Å tjene egne penger og å kunne bruke de på hva jeg vil (så fremt det er noe igjen etter alle regningene og all maten).
  • Å få bestemme hva jeg vil ha til middag hver dag!
  • Å bo (nesten) alene.
  • Aldri mer brøk!
  • Øl. Og vin.

Jeg må innrømme at selv om jeg ofte drømmer meg tilbake til den gangen det var null bekymringer, bare lek og null ansvar, men det er også deilig å endelig være gammel nok til å ta egne beslutninger, oppleve verden og mennesker og alt annet jeg kunne tenke meg. Og når jeg tenker sånn så kommer jeg på at jeg faktisk kan gjøre hva jeg vil – og det er en ganske fin tanke!

Hva synes dere er det beste og det verste ved å bli voksen?

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.