Relansering av carinabehrens.com

Publisert i Blogging av
Carina Behrens leker med løvet. Foto av Ulrikke Ekeli. Carinabehrens.com

Ikke noe poeng å bruke alt for mye tid på å forklare hvorfor jeg har valgt å gå tilbake til den gamle hjemmesiden min, Carinabehrens.com, men det har jeg altså. Ny jobb, ny inspirasjon, ny driv – gammel nettside! Jeg kommer til å skrive om alt som opptar meg, alt fra film, TV og litteratur til mer yrkesrettede ting, digitale og sosiale medier og sånne ting. Kanskje en gang i blant vil det komme noen meningsinnlegg om ulike ting som skjer i samfunnet, men hei, let’s not get ahead of ourselves.

Men nå skal jeg ikke bruke masse tid på å skrive et innlegg om hvorfor jeg er tilbake, jeg vil heller bruke tiden på å skrive om andre ting. Som for eksempel en bio. Er det noen som har gode tips til hvordan jeg skriver en god bio?

Foto: Ulrikke Eriksen

30. januar 2015
/
Neste innlegg

5 kommentarer

 • Reply Caroline

  Me like! Så gøy at du er tilbake, du er savnet!

  30. januar 2015 at 16:10
  • Reply Carina Behrens

   Så koselig å høre, Caroline, glad for å være tilbake! :)

   30. januar 2015 at 16:21
 • Reply Åshild

  Hurra!

  30. januar 2015 at 23:47
 • Reply victoria

  finally!

  1. februar 2015 at 11:11
 • Reply Heidi

  Ser frem til å lese bloggen :)

  6. februar 2015 at 06:09
 • Legg igjen en kommentar

  Kanskje du også vil like