Carina Behrens leker med løvet. Foto av Ulrikke Ekeli. Carinabehrens.com

Relansering av carinabehrens.com

Ikke noe poeng å bruke alt for mye tid på å forklare hvorfor jeg har valgt å gå tilbake til den gamle hjemmesiden min, Carinabehrens.com, men det har jeg altså. Ny jobb, ny inspirasjon, ny driv – gammel nettside! Jeg kommer til å skrive om alt som opptar meg, alt fra film, TV og litteratur til mer yrkesrettede ting, digitale og sosiale medier og sånne ting. Kanskje en gang i blant vil det komme noen meningsinnlegg om ulike ting som skjer i samfunnet, men hei, let’s not get ahead of ourselves.

Men nå skal jeg ikke bruke masse tid på å skrive et innlegg om hvorfor jeg er tilbake, jeg vil heller bruke tiden på å skrive om andre ting. Som for eksempel en bio. Er det noen som har gode tips til hvordan jeg skriver en god bio?

Foto: Ulrikke Eriksen


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

5 kommentarer til “Relansering av carinabehrens.com”

 1. Caroline avatar

  Me like! Så gøy at du er tilbake, du er savnet!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Så koselig å høre, Caroline, glad for å være tilbake! :)

 2. Heidi avatar

  Ser frem til å lese bloggen :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *