Relansering av carinabehrens.com

5 kommentarer
Blogging
Carina Behrens leker med løvet. Foto av Ulrikke Ekeli. Carinabehrens.com

Ikke noe poeng å bruke alt for mye tid på å forklare hvorfor jeg har valgt å gå tilbake til den gamle hjemmesiden min, Carinabehrens.com, men det har jeg altså. Ny jobb, ny inspirasjon, ny driv – gammel nettside! Jeg kommer til å skrive om alt som opptar meg, alt fra film, TV og litteratur til mer yrkesrettede ting, digitale og sosiale medier og sånne ting. Kanskje en gang i blant vil det komme noen meningsinnlegg om ulike ting som skjer i samfunnet, men hei, let’s not get ahead of ourselves.

Men nå skal jeg ikke bruke masse tid på å skrive et innlegg om hvorfor jeg er tilbake, jeg vil heller bruke tiden på å skrive om andre ting. Som for eksempel en bio. Er det noen som har gode tips til hvordan jeg skriver en god bio?

Foto: Ulrikke Eriksen

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.