Om Carina

I januar 2016 pakket jeg sammen sakene mine og flyttet fra samboer og venner i Oslo for å jobbe med sosiale medier i reklamebransjen i Stockholm.

Men. Etter ett år fikk jeg hjemlengsel, og i desember det samme året, flyttet jeg tilbake til Oslo. I februar 2017 startet jeg i ny jobb i Inbound Group, for å jobbe med inbound marketing. Jeg er i utgangspunktet utdannet journalist, men har hele tiden beveget meg i retning digitale og sosiale medier.

Carina Behrens, carinabehrens.comTingene jeg interesserer meg mest for er film, TV og litteratur, i tillegg til skriving, blogging og sosiale medier. Denne bloggen bærer preg av alle disse tingene. carinabehrens.com er en livsstilsblogg som mangler noen av de fundamentale trekkene til en livsstilsblogg… Det er helt greit.

Jeg er feminist og brenner for at samfunnet skal være like fint for alle, uavhengig av kjønn, identitet, seksualitet og hudfarge. Jeg kjemper for at det ikke skal finnes guttefarger, jentefarger og nøytrale farger. Jeg kjemper for at vi ikke skal fortelle mennesker hva de kan og ikke kan gjøre, basert på kjønnsorganet deres.


Navn: Carina Behrens | Bursdag: 28. juli, 1988 | Stjernetegn: Løven | Bosted: Oslo 

Følg eventyret mitt via Bloglovin’ eller Facebook, eller finn meg på disse nettstedene:

LinkedInFacebookYouTube | Twitter | InstagramGoodreadsLetterboxd