Kristiania med K og en svart notatbok


Så sitter vi der, venninnen min og jeg, på en kafé i Oslo, ikke så langt fra Nationalteateret og Narvesenen rett ovenfor. Vi snakker om skriving. Vi idémyldrer. Det hadde vært mye lettere om jeg faktisk hadde hatt en idé, men det gjør ingenting egentlig, for venninnen min har en idé, og vi bruker mesteparten av tiden på å diskutere og utvikle den. Jeg kommer med innspill og forslag som hun skriver ned i den røde Moleskine-notatboken. Foran meg ligger notatblokka mi, kjedelig og absolutt ikke like fin som hennes røde Moleskine-notatbok. Sidene i blokka er tomme. Jeg lener meg over den med pennen i hånden, og håper at jeg kan komme på en idé om jeg tvinger meg selv til å skrive. Det funker ikke sånn. Ti minutter senere er notatblokksidene like tomme som før. Enda tommere kanskje. Etter hvert orker vi ikke sitte der lenger. Nei, vi går heller til en bokhandel, kanskje finner vi noe fint, kanskje finner vi inspirasjon. Vi titter rundt, men jeg finner ikke inspirasjonen noe sted. I stedet finner jeg en svart Moleskine-notatbok uten linjer til 189 kroner. Kanskje finner jeg inspirasjon inni den?


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

9 kommentarer til “Kristiania med K og en svart notatbok”

 1. Eileen avatar

  Fint skrevet Carina :) Vanskelig å finne inspirasjon, men håper du finner den snart. Flott bilde forresten :D

 2. Ulrikke avatar

  Det var kjempekoselig! Finn på en idé til neste uke, da :D <3

 3. Ida Sundae avatar

  Kunne ønske jeg kunne være der sammen med dere og idémyldre!! <3

 4. Ida Sundae avatar

  er her på ubestemt tid, så du har god tid på å komme… men hadde vært kos med carinabesøk nå i vår altså!

 5. Caroline avatar

  Du er en inspirasjon i deg selv, du.

 6. vwee avatar

  Kafé hørtes kos ut, men når jeg sitter der blir det så weird og forever alone.

 7. Luisa avatar

  Du skriver så fint! Elsker at du blogger igjen :) Håper du finner inspirasjon i den nye notatboken. Det er vanskelig med inspirasjon, den dukker ikke alltid opp når man ønsker, og man vet aldri hvor man finner den.

 8. Siv avatar

  La oss håpe det – det er da en veeeldig kjent følelse for de fleste…

 9. Phoebe avatar

  Ja, det gjør du garantert <3 jeg har en som blir fylt med smerte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *