Garderobeprosjektbegynnelse


Jeg vil oppdatere garderoben min. Du kan kanskje si at jeg vil skape en garderobe punktum. Det jeg har nå kan ikke kalles noe annet enn en samling tilfeldige og malplasserte plagg som hører hjemme på noen som i hvert fall ikke er meg. Så da tenker jeg: hva bedre enn å dokumentere prosessen på min egen personlige blogg? Jeg vet klær og mote ikke er noe jeg vanligvis skriver om, men sånn kan det gå. Jeg tror i hvert fall at dette kan bli gøy!

Jeg har fått det for meg at skjorter som kan kneppes helt opp i halsen skal bli en del av min nye garderobe. En stor del. Siden jeg til nå kun har to skjorter som kan gå under kneppe-helt-opp-kategorien, har jeg allerede bestilt denne gjennomsiktige skjorten over fra Nelly for å sette garderobeoppdateringsprosessen i gang.

Hva synes dere (om både skjorten og garderobeprosjektet)? Har dere trua?


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

17 kommentarer til “Garderobeprosjektbegynnelse”

 1. Helene avatar

  Jeg tror det kan bli bra jeg! ;D

 2. Eileen avatar

  Så deilig å fornye garderoben sin litt. Jeg har det på samme måte, at jeg har en haug med klær som er helt tilfeldige. Når jeg får penger til sommeren skal jeg fornye min egen garderobe litt :)
  Gleder meg til å se hva du kjøper!

 3. Phoebe avatar

  Så lurt! Min garderobe består av maaaaange singletter som er praktisk å amme i, maaange gensere som er behagelige og praktiske å amme i, og bukser som enten er litt for store, eller litt for trange. Altså… Veldig preget av fødsel og baby med andre ord :-p Lykke til med jakten på den perfekte garderobe. Gleder meg til å lese om den!

 4. Speilvendt avatar

  Yess, hot stuff! Blir en bra kategori :D

 5. iseliniselin avatar

  Wuhuu, sexytime! Ta den på på onsdag da, haha. ØL!

 6. Tone avatar

  Jeg har så trua!! Sånne skjorter/bluser er utrolig fint.. Dessverre har jeg for brede skuldre til å se fin ut i dem, jeg ser mer transvestittaktig ut enn noe annet. Ikke bra! Men jeg gleder meg til å følge med videre i garderobeoppbyggingen :D

 7. Luisa avatar

  Den er utrolig fin! Og ja, dette blir gøy søta :D Jeg er glad for at du er tilbake i blogg-verden og kom gjerne tilbake til min nå og da :)

 8. Siv avatar

  Dette blir interessant å følge med på; den garderoben du HAR, høres mistenkelig ut som min…

 9. Hjerterdam avatar

  Jeg synes skjorter er greie, men liker best de litt grove eller lange, ikke dress-skjorter. Ellers elsker jeg bluser! Bluser som er en litt feminin variant av skjorter! Jeg har trua på deg!

 10. Egwene avatar

  Åå dette høres skikkelig spennende ut! :D Jeg har troen ;)

 11. Lady Netta avatar

  Vet du, jeg driver akkurat med det samme! Min garderobe er mangelfull, for å si det mildt. Jeg har så lite klær at jeg bruker det samme omtrent hver dag, jeg tuller ikke. Så nå når jeg skal til Amsterdam skal jeg ihvertfall satse på å finne klær å bruke. Puh.

 12. Renate avatar

  Tror dette blir bra! Min også noe tragiske samling av tilfeldige klær trenger sårt en oppdatering. Helst vil jeg kaste alt ut og begynne helt på nytt. Bare synd lommeboka ikke strekker til. Hmm må tenke ut noe lurt, kanskje i samme dur som dette?

  Skjorta forresten ser meget bra ut, så dette er jo en flott begynnelse!

 13. Julie Marlen Engel avatar

  Lag en liste over hvilke basisplagg du trenger! Så kan du skrive ned hvilken stil du ønsker å ha, finn inspirasjon og bygg i vei! Og så heldig du er som har en snart masterinne i Fashion Journalism som venninne som du kan spørre om råd :P Min garderobe er et sammensurium, men jeg føler at den passer meg. Alt fra Bowie til Bolshoi.

 14. Linn avatar

  Skjorten ser dødsfin ut! Og jeg har egentlig litt samme plan som deg. Akkurat nå er klesskapet mitt en samling med random klesplagg som egentlig bare har havnet der fordi jeg har syntes de så ok ut i butikken. Nylig har jeg begynt å investere i klær med litt farger, og gjerne også litt «finere» klær :)

 15. Ribee avatar

  Fornying er alltid bra :)

 16. Lillesmurf - Kari avatar

  SV: Jo det er jeg enig i, men veldig i mot og bruke masse ekstra penger på en dag som denne… :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *