Selfie i bakgården – Carina Behrens

Jeg har savnet dere

Nå har jeg savnet dere, ass. Vet ikke hvor mange ganger jeg har vært innom og tittet rundt, men så bare trykket meg ut igjen, uten å legge igjen noen spor. Jeg skal ikke unnskylde meg, for det synes jeg er teit, men jeg må innrømme at uten bloggen er det et lite tomrom inni der, som jeg ikke klarer å fylle med noe annet.

Lenge har fokuset mitt ligget 100 prosent på Bloggbar, og alt jeg har drømt om for den nettsiden og merkevaren. Og så, ut av det blå, for to/tre uker siden, sa det stopp, og jeg har ikke rørt den siden. Kanskje er det noe med begrensningene som følger med når en prøver å bygge opp noe fra start? Jeg vet ikke helt. Jeg savner det å kunne være helt meg selv, personlig eller ei, men meg selv. Å snakke om meg selv, og ikke bare motivasjon, oppturer og nedturer, blogging og markedsføring. Jeg synes det er gøy, men jeg tror ikke jeg har klart å finne den balansen enda.

Carina Behrens i Dublin - carinabehrens.com
Fra da jeg var i Dublin med jobben – som jeg aldri fortalte dere om.

Så her er jeg, da. Igjen. Kommer krypende tilbake med halen mellom beina og proklamerer min kjærlighet for dere som fortsatt titter innom denne bloggen. Det skjer mye i livet mitt for tiden, og til sommeren håper jeg å kjøpe et ordentlig speilreflekskamera, slik at jeg kan ta fotointeressen et steg videre (når skatte- og feriepenga tikker inn, heh). Dessuten er det på tide å lære typen å ta litt bedre bilder (av meg).

«Jeg tror alle som har blogget lenge lenge kjenner på den følelsen en gang i blant – å bare bli flinkere til å gi litt faen.»

Fremtiden er usikker, og jeg kan ikke love dere at jeg skal blogge hver eneste dag, men jeg vet at det er mye spennende som skjer fremover, og at jeg vil dele det med dere. Denne bloggen har vært en så stor del av meg i så mange år (er dere klar over at jeg har blogga i 15 år?!!) og jeg er ikke klar for å gi slipp. Det blir jeg sikkert aldri. Jeg kommer til å sitte her om typ 50 år og blogge om barnebarna, garantert. Jeg tror jeg bare må slutte å overtenke, slutte å føle at alt trenger å ha en mening, og bare kjøre på når jeg føler for det. Skjønner dere hva jeg mener? Jeg tror alle som har blogget lenge lenge kjenner på den følelsen en gang i blant – å ville bli flinkere til å gi litt faen.

Så, vi tar det som det kommer. Jeg gleder meg!


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

20 kommentarer til “Jeg har savnet dere”

 1. Milla avatar

  Ååh. Så spennende. Gleder meg til å høre mer og til å lese mer av deg. Og ja, jeg kjenner meg så d OL-uttaket igjen i det du sier om å ville bli flinkere til å gi litt mer faen.

  1. Carina avatar
   Carina

   La oss hjelpe hverandre ♥︎

 2. Luisa - La Mar avatar

  Herregud ja! ❤️

  1. Carina avatar
   Carina

   Hurra ?

 3. Mathilde Nicoline avatar

  Heier på deg og gleder meg til å følge med videre!

  1. Carina avatar
   Carina

   Så utrolig hyggelig Mathilde Nicoline, tusen takk ❤️

 4. Caroline avatar

  Yei, jeg er så glad for at du er tilbake!

  1. Carina avatar
   Carina

   Så koselig, det gjør meg glad ?

 5. Stine Friis avatar

  Ja takk til personlig blogg <3

  1. Carina avatar
   Carina

   ❤️?

 6. Elise avatar

  Jatakk til mer blogging. Jeg får en følselse av at man kan klare alt så lenge man tar sjanser av å lese bloggen din. Du har tatt så mange sjanser, og det virker som at det har vært så utrolig bra for deg! Gleder meg til å fortsette å bli inspirert!

 7. Lisebrevik avatar

  Jeg skjønner veldig godt hva du mener, jeg er glad jeg klikket meg inn på bloggen din og gleder meg til å bli en fast leser av deg! Kjenner meg igjen i det å bli flinkere til og gi mer faen også i ting , stå på, så kult at du ikke har gitt opp enda. Jeg har selv prøvd å være uten blogg i tre måneder, men da måtte jeg tilbake igjen for hadde et slags tomrom som du skriver selv.
  Det er godt å kunne ha en plass man kan dele hva som helst <3 :D Følger deg selv om du ikke skriver hver dag!

  1. Carina avatar

   Lise! Så hyggelig kommentar <3

   Ja, ikke sant det dukker opp et slags tomrom når man ikke gjør det på en stund? Blogging har vært en del av meg så lenge, frem og tilbake, på godt og vondt, så jeg klarer liksom ikke å gi slipp selv om jeg har perioder der jeg er helt tom for ord.

   Tusen takk for følget! Jeg har faktisk startet opp bloggingen igjen, på enkelst.no – så du kan jo sjekke ut den i stedet, da det er der jeg kommer til å oppdatere fremover (når jeg har noe å si).

 8. Artisangzi avatar
  Artisangzi

  One of the most skilled calligraphers

 9. Holographicync avatar
  Holographicync

  new texts were rewritten

 10. Furrionvmu avatar
  Furrionvmu

  and 12 thousand Georgian manuscripts

 11. Blenderexx avatar
  Blenderexx

  European glory, and even after

 12. Independentzgh avatar
  Independentzgh

  consists of the book itself

 13. Dysongej avatar
  Dysongej

  (palimpsests). In the XIII-XV centuries in

 14. Feederlpq avatar
  Feederlpq

  book about the chess of love «, created by

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *