En alkoholfri januar

13 kommentarer
Livsstil
Carina Behrens, alkoholfri januar - carinabehrens.com

Godt nyttår ? Jeg håper dere hadde en kjempefin feiring og gjorde akkurat som dere følte for selv?! Personlig synes jeg nyttårsaften er en utrolig overvurdert festdag, så jeg ble sjeleglad da noen venner foreslo at vi skulle dra på hyttetur i stedet for å bli i Oslo. Vi endte opp med å være 18 stykker, og det ble tre kvelder på rad med piker, vin og sang hele veien, så du kan trygt si at det er blåtirsdag å være tilbake på jobb i dag. Selv om det er litt godt også, å komme tilbake til hverdagen (som ikke minst betyr at vi også går mot lysere tider igjen).

For en liten stund tilbake bestemte jeg meg for at min januar skulle være alkoholfri. Ikke bare for å spare penger, men også for å ta bedre vare på meg selv. Jeg har mast sånn om hvor sliten jeg er, men har likevel ikke sluttet med den ene vanen som mest sannsynlig er en stor årsak til den lave energien: alkoholen. Jeg blir både sliten og fyllesyk av alkoholen, men har også i det siste kjent på en slags uro i kroppen, en uro jeg ikke vet hvor kommer fra og som jeg ikke klarer å bli helt kvitt.

Selv om alkoholfri januar kanskje er den største klisjeen i boka, skal jeg altså kjøre på. Jeg vil heller bruke tiden min på andre ting, som å blogge, lese, gå tur, dra på biblioteket, trene, se film. Det er så mye annet  jeg kan gjøre med den ekstra tiden, og ikke minst gleder jeg meg til å ikke tilbringe hele helga på sofaen fordi jeg var ute kvelden før. Jeg gleder meg til mer energi, mer produktivitet, mer fokus på en sunn hverdag.

Jeg vil også gjøre dette for å se om jeg kan. Det har liksom blitt en del av livet det der å gå ut hver helg, og jeg begynner rett og slett å bli skikkelig lei. Så vi prøver. Alkoholfri januar fra og med .

Flere som blir med?

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

13 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.