I et speil i New York - Carina Behrens, carinabehrens.com

Det som tapper og det som gir

Nå som jeg er i en prosess av å prøve å finne ut hvorfor jeg er så mye sliten, har jeg også begynt å se på elementer i livet mitt som kanskje kan ha en finger med i spillet. Blant annet har jeg trappet ned på antall avtaler jeg lager. Som jeg har nevnt tidligere kom jeg til et punkt der jeg enten måtte tvinge meg selv ut, selv om jeg egentlig ikke orket, eller måtte avlyse – som tappet mye energi i seg selv.

Jeg har også bestemt meg for å ta en pause fra SnapKollektivet. Selv om det «bare» er en Snapchat-konto, er det mye jobb som ligger bak. Det tar mye energi å ha kontoen, og all organiseringen kan også være ganske omfattende. Jeg synes det er ordentlig koselig å være på kontoen, jeg får snakket med så mange bra mennesker, men jeg kjenner at jeg ikke lenger klarer å gi 100%. Så etter dagen min på førstkommende mandag kommer jeg til å ta en pause på minimum tre uker. Bare for å se om det hjelper.

Samtidig prøver jeg å finne tilbake til de interessene og vanene som gjør meg glad. Som å se på 80- og 90-tallsfilmer, lese bøker ikke bare når jeg skal legge meg, å sitte på kafé og skrive på mine egne greier. Hverdagen har blitt så mye «kontoret og hjemme» og ting jeg må gjøre, at jeg glemmer at det er en hel verden der ute som ikke trenger å tappe energi, om jeg bare tar den i bruk på riktig måte. Jeg har også unnet meg konto på Skillshare, et «online learning community» med en haug diverse nettkurs, sånn at jeg kan lære nye ting på den måten jeg liker best: ved å se på videoer.

Det første kurset jeg skal ta? Drawing as Self Discovery ♥︎

Hva er det beste du gjør for å ta vare på deg selv?

Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

20 kommentarer til “Det som tapper og det som gir”

 1. Tine Katrine avatar

  Håper du klarer å ta seg mer tid til å gjøre ting som gjør deg glad!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Prøvde meg på litt tegning i stad. Kjenner det må litt mer øving til før dét gjør meg glad, i hvert fall ?

 2. Milla avatar

  Herregud som jeg elsker det bildet av deg. Håper du får en fin og god pause. Det er viktig å høre på kroppen og hodet ❤️

  Jeg elsker 80 og 90-talls filmer. Og romantiske tenåringssåper. Har starta på Felicity. Igjen. Etter det blir det vel en ny runde med Dawson’s kjenner jeg meg selv rett. Hehe ?

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Aw, takk ❤️ Felicity og Dawson’s er jo fantastiske serier ? Har du sett Party of Five? Vurderer å sjekke det ut ?

 3. Ingvild avatar

  Så fint innlegg! Jeg kjenner meg så igjen, og kjæresten min har sagt flere ganger til meg at jeg må bli mer «egoistisk». Så ja – ting jeg gjør for å ta vare på meg selv? Sove lenge hvis jeg kan, gå turer selv om jeg må jobbe og se enda flere filmer.

  Håper du får en fin start på 2018!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Høres ut som en bra kjæreste! Tror det er så viktig altså, for å bevare livsgleden, å lytte til seg selv mer ? Jeg må gå flere turer selv, det er så digg. God start på året til deg også ?

 4. Luisa - La Mar avatar

  First things first, omg du er så innmari fin ?

  Jeg syns det er så bra at du tar tak, at du velger deg selv, rett og slett. Jeg håper du alle tiltak hjelper, at du får energi og føler deg bedre ❤️ Du fortjener det!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk og tusen takk ❤️ Glad jeg har deg!

   1. Luisa - La Mar avatar

    Jeg er faktisk innmari glad for at jeg har deg og <3

    1. Carina Behrens avatar
     Carina Behrens

     ❤️ ❤️ ❤️

 5. Camilla avatar
  Camilla

  Det du skriver om er så viktig! Jeg skal bli flinkere på det dette året selv :)
  Åh du må skrive om hvordan kurset var, veldig giret på å melde meg inn i skillshare!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, så bra! Vi må bli flinkere til å sette oss selv først ?

   Da burde du prøve Skillshare nå – det koster bare 8 kroner for tre måneder ? Var derfor jeg endelig meldte meg inn! Men ja, kan skrive litt om kursene på Bloggbar.

 6. Charlotte avatar

  Hallooo, så fin du er ?? helsen og hodet før noe annet. Håper du klarer å sette deg selv først, det er tross alt det viktigste. Kommer til å savne deg på SK, men unner deg pausen, uansett hvor lang den blir. ❤️

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tuusen takk ♡ Skal bli godt med en liten pause, men gleder meg allerede til å være tilbake!

 7. Anita avatar
  Anita

  Selfcare er mitt motto for 2018 også. Føles bra!?

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   ?

 8. Mathilde Nicoline avatar

  Ooh! Kan di poste litt om hva du synes om skillshare etterhvert? Høres så kult ut!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, det kan jeg absolutt ?

 9. Drea avatar

  Digger bildet!

  Jeg burde bli flinkere til å ta vare på meg selv. Jeg vet bare ikke hvordan. Jeg skjønner ikke meg selv.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Sjæl ass, vanskelig. Og vanskelig å kjenne hvor grensen ligger. Når skal jeg høre på kroppen og slappe av, og når skal jeg drite i kroppen og pushe meg selv? Aner ikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *