Carina Behrens drikker kaffe på Kulturhuset - carinabehrens.com

Bloggbar er live og jeg er i live

Lenge siden sist, dere. Siden sist har jeg vært i London og jeg har endelig lansert den nye nettsiden min, Bloggbar. Det er derfor det har vært litt stille fra meg, all tid og fokus har gått med til å planlegge og skrive og strukturere. Jeg er så sykt fornøyd med hvordan nettsiden har blitt, hvordan den ser ut og hvor bra innholdet blir, men det er ikke lett å starte en nettside helt fra skrætsj. Det tar mye tid og energi, samtidig som det er lite vinning til å begynne med.

Jeg må innrømme at det var litt antiklimaks å reise til London for å lansere nettsiden. Jeg satt på kafé, hadde litt for mye kaffe i kroppen, og trykket «publiser». Så måtte jeg liksom bare sitte der og vente på at trafikken skulle komme. Og den gjorde jo det, men det gikk ikke akkurat i lynets hastighet. Og jeg merker at selv om jeg får litt trafikk hver gang jeg publiserer noe nytt har jeg ikke den jevnlige strømmen med lesere som jo må være målet etter hvert. Etter hvert. Det er så fort gjort å bli utålmodig.


SJEKK UT BLOGGBAR – JEG HAR TIL OG MED LAGET EGET NYHETSBREV!

Vi hører alltid om slike «over natten-suksesser», men jeg så en gang en TED Talk om akkurat det der. At det ikke finnes «over natten-suksesser», og at det er helt på trynet å drømme om det. Fordi de som faktisk får en slik «over natten-suksess» mest sannsynlig har jobbet – og feilet – i mange år, før de endelig gjorde noe riktig.

Og sånn går nå dagene. Jeg lærer noe nytt hver dag, som for eksempel at det å lage en sosiale medier-plan, og holde seg til den, er ekstremt krevende. Spesielt når du får skikkelig manneinfluensa i tre dager og ikke orker å gjøre annet enn å binge The Handmaid’s Tale (FOR en serie).

Men det var jo litt derfor jeg ville starte Bloggbar også – for å tvinge meg selv til å fortsette å lære. Jeg er ingen ekspert helt enda, men det er jo det som er målet. Learn by doing og så videre! Jeg babler, manneinfluensaen sitter fortsatt i kroppen. Men ta en titt, fortell meg hva du synes, og enda viktigere: fortell meg om det er noe spesielt du ønsker å lese om der. Er det noe du lurer på, eller trenger hjelp med? Ikke nøl med å spørre ?

 

Bloggbar - Carina Behrens, carinabehrens.com          Bloggbar - Carina Behrens, carinabehrens.com          Bloggbar - Carina Behrens, carinabehrens.com

 Toppbilde av Stine Friis.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

15 kommentarer til “Bloggbar er live og jeg er i live”

 1. Caroline avatar

  Jeg synes BloggBar er helt nydelig <3 Tror suksessen bare er stigende :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Åh, tusen takk ❤️

 2. Martine avatar

  Jeg synes Bloggbar er utrolig bra! Jeg liker hver eneste artikkel, og merker at jeg gleder meg til neste. Du gjør helt klart noe rett, det er bare flere som må oppdage deg!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Nå må jeg kjempeglad, tusen takk Martine ❤️

 3. June avatar

  Jeg liker Bloggbar såå godt, har fått mange gode tips derfra allerede :D

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Hurra ? ❤️

 4. Elin avatar

  Likte Bloggbar. Veldig bra innhold ? ?

  1. Carina avatar

   Tusen takk, Elin. Og takk for alle kommentarene ❤️

 5. victoria avatar

  Oi, trodde jeg hadde skrevet noe, men det glemte jeg. Gratulerer med lansering!! =D Dette blir brææææ!!

  1. Carina avatar

   Yay, tusen takk ? ❤️

 6. Rebecca Staurset avatar
  Rebecca Staurset

  Bloggbar ser dødsbra ut! ?

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk, Rebecca ❤️

 7. Milla avatar

  Jeg elsker Bloggbar. Så utrolig gøy å følge med på. Du er rå Carina, digger deg ♡

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Tusen takk, Milla ♥︎ DIGGER DEG!

 8. Luisa - La Mar avatar

  Bloggbar er så diggbar <3 Haha, kleint! Men elsker det! Tenkt så heldige vi er som får lære alle de fabelaktige tipsene dine. Jeg har lenge høstet frukter i din kunnskap og deler gledelig med alle andre også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *