Kaffe of chili - Carina Behrens, carinabehrens.com

Kaffe og chili (en bursdagsønskeliste)

Hvert år nærmer det seg bursdag, og hvert år lurer folk på hvordan de kan gratulere meg i form av en gave som de bruker lite eller mye penger på (basert på hvor mye de elsker meg). Og hvert år står jeg der som et spørsmålstegn og trekker på skuldrene mens jeg sier «jeg vet ikke». Hvor kjedelig er ikke det?

Så i år bestemte jeg meg for å skrive opp ting når jeg kom på dem, så jeg ikke skulle glemme det når tiden endelig nærmet seg. Og nå nærmer tiden seg. 28. juli fyller jeg 29 år, og den voksne alderen reflekteres godt i tingene jeg ønsker meg, ser jeg nå. Men hei, på tide å bli voksen kanskje? HAHA, neida. Men her kommer i hvert fall den lille ønskelisten jeg har laget meg, så får vi se hvor mange av vennene mine som faktisk leser denne bloggen. Heh.

Bursdag - Carina Behrens, carinabehrens.com

✖︎ Kaffekvern (kan kjøpes på Kaffebrenneriet)

✖︎ Konsertbilletter til Nils Frahm på Sentrum scene

✖︎ Chiliplante (fordi hallo, chili ❤️) og andre type planter

✖︎ Gavekort på Adlibris og Desenio ? ? ?

✖︎ Hoppetau (til trening, ikke moro)

 

Bilde av Kris Atomic.


Publisert

i

av

Stikkord:

Kommentarer

5 kommentarer til “Kaffe og chili (en bursdagsønskeliste)”

 1. Gitte avatar
  Gitte

  Tenker at gaveønsker er et miljøvennlig grep – det får meg i hvert fall til å føle meg bedre når jeg deler lista med andre. Nå fikk jeg skikkelig lyst på Desenio-plakater! ♥ Kaffekvern står alt på lista.

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Ja, det er et godt poeng!

 2. victoria avatar

  Ooo, gavekort og kaffekvern! Ah, jeg trenger sårt en espresso maskin, sånn som vi har på jobb, bare mye mye mye mindre :P Gratulerer med dagen som kommer!

  1. Carina Behrens avatar
   Carina Behrens

   Usj, er ikke så glad i espresso, jeg. Foretrekker den gode, gamle filterkaffen ?

 3. Luisa - La Mar avatar

  Hva fikk du da? Har sett kverna, men ble det chiliplante? Og hoppetau?! Raring <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *