Reisefeber (Luisa & Carina #6)

4 kommentarer
Podkast
Reisefeber – Luisa & Carina – Carina Behrens, carinabehrens.com

Endelig kan vi si at det er sommer. På ordentlig. Og med sommer kommer ferie. Og med ferie kommer reisefeber. Så hva passer vel bedre enn en ny episode av Luisa & Carina med fokus på reise?

Jeg deler en sykt klein historie (som jeg håper ingen vil bruke mot meg i fremtiden) og vi snakker om ønskedestinasjoner og sånn. Noen ganger er jeg nok litt for ærlig for mitt eget beste. Jaja, gjort er gjort, spilt inn er spilt inn. Jeg æ’kke perfekt jeg heller, lizm ?

Hør den der du hører på podkaster!

Bilde av Raw Pixel.

Skribenten

Med en bachelor i journalistikk og visuelle medier har Carina klart å forville seg inn i den digitale verdenen, der hun trives best.

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.